- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпит по изобразително
Кои се явихте днеска и к'во направихте?За къде ви трябва изпита?Хареса ли ви темата?Декоративна или фигурална композиция правихте? И изобщо...всичко за изпита![]()
(и от кой град сте,защото вече ме притеснихте с т'ва МГ в тоя Пловдив...къде се редите всички тааам)
Да си кажа за мен.Повече ме беше бъз от тоя изпит,от колкото по български...просто съм си извратена от малкаБлокирах си напълно като чух темата...ии накрая направих най-голямата глупост и фона бешеее...отвратителен...и все пак слава Богу имаше по-зле от мен
...Темата изобщо не ми хареса,не бях доволна от уроците на г-жата,която ме "подготвяше" и направих абсолютно обратното на съветите и
...Но какво да се прави...тя ме смяташе за някакъв инвалид в "рисувалните способности" и даже настояваше,че не знам какво са светлосенки,хвърлена сянка,колонна сянка и още много неща.Виждам защо де.Тези,които бяха с мен на уроците наистина си бяха такива...
Късмет на всички наборчета отново да си кажа![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^