.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: работа

работа

Според вас, дали ще можем да си намерим работа на морето с 1 приятел на по 16 години сме. Нещо като сервитьори и т.н. БЕЗ ДА МИ КАЗВАТЕ, ЧЕ СТАВАМЕ ЗА РАЗДАВАНЕ НА НЕК'ВИ ЛИСТОВЕ ЗА ПО 5 ЛЕВА НА ДЕН.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми аз познавам хора които почнаха от такава възраст. Ако поразпитате може и да ви вземат някъде.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Еми в момента гледам в jobs.bg и има много работи за сервитьори, но ние до сега не сме бачкали като сервитьори, дано това не е проблем

Ще се обаждаме и ще си пробваме късмета...

Град
    Пловдив
    Кацете си че не сте бачкали като серивитьори и гледайте да не е някой ресторант, в който могат да ви се изсипят много хора. По-добре някое кръчме в което има общо 10тина маси и не много богато меню. Все ще ви дават пари, пък така ще ви е по-лесно, няма смисъл да се бутате някъде, където може да fail-нете.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Мисля, че ще можете да си намерите работа като сервитьори независимо, че нямате стаж или въобще не сте работили като такива преди. На тази възраст би трябвало да ви вземат! Само малко упражнения вкъщи с една табла и сте готови И гледайте отначало да не е някое много, много големичко заведение, защото ако дойдат доста хора и може да ви стане малко понатварено като за начинаещи.

Защо не търсите като бармани - по-яко е и по-малко работа има (в повечето случаи)

Цитирай Първоначално написано от Sis0k0666
    Защо не търсите работа като бармани - по-яко е и по-малко работа има (в повечето случаи)

Ще си намерите, щом искате сервитьори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си