.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Височина

Височина

Здравейте, аз съм роден октомври 1996 г. и съм 1м, 69см и 4мм. Винаги имам чувството, че съм много нисък като се сравнявам с другите в даскало (ама не с ръка да почна от най-високата точка на главата си и да видя до къде ще стигне на тоя, с който се меря, а просто ги поглеждам и виждам дали съм по-висок, по-нисък или равен (те най-често не знаят )). Искам да попитам - нормално ли е да съм с такава височина и горе-долу ако можете да ми кажете колко висок ще стана кат порасна? Благодаря предварително!

бе нормално е много ясно спокс ни6то ти няма бе!! имам мн фрта дето са толкова високи и са 96 спкс ;Д

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз когато бях 6ти клас, бях толкова. Спокойно, добре си.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ха аз съм 10 клас и съм висок 173 и тайно се надявам да порасна още поне колкото баща ми 176-7 ,не се притесняваи расте се до 21 годишна възраст

Добре си, + това имаш още доста години да растеш. Това не значи, че ще си останеш толкова.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз имам приятели, който са родени 1995 година и са високи колкото тебе. Спокойно, няма страшно. Това е съвсем нормално.

Град
    На третия етаж
    Нормално си е, имаш шанс да станеш поне 1.80. Играй повечко баскет ако искаш да станеш некой бастун кат Слави
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Напълно нормално е, дори си малко висок. Иначе не можем да ти кажем колко още ще растеш, зависи от организма ти.

А ако играя баскет без треньор, просто ей така, ще стана ли висок кат баскетболист?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си