.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ

Фен Аватара на Coke
    Град
    София

Помощ

Понеже имам малко лунички и реших,че ме дразнят,взех,че си правих някаква маска с оцет и кисело мляко на лицето.Сега имам 1 червено петно на 1 буза :X и се надявам да се махне,но... Някои случайно да знае какво да го правя?!

идея си нямам.. но знам че никога не бих си намазала лицето с оцет мразя го..

Упорито мажи с "Бочко" или "Здраве".
    А пък пастата за зъби "изтегля" топлината и червенината, тя се използва и за горене на пъпки и херпеси(освен за миене на зъби ).

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Упорито мажи с "Бочко" или "Здраве".
    А пък пастата за зъби "изтегля" топлината и червенината, тя се използва и за горене на пъпки и херпеси(освен за миене на зъби ).
    Мерси.Аз я оправих работата с лед и крем. Повече без експерименти.

Впрочем, за лунички имаше и няква смес от магданоз и още нещо май, ама вече не помня.

Просто казвам, не насърчавам. Луничките са най-якото нещо.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    То и от това изсветляват,обаче сиг. на 5 път на тяхно място ще има огромни червени петна.За 1 път си предпочитам луничките,ще си ги мажа с купени,неефикасни маски.

нЕма нищо по-яко от естествените лунички. Едно време имах една приятелка с оранжева коса, супер бяла кожа и много лунички.
    И на мен са почнали да ми се появяват лунички, ама моите са от слънцето, понеже последното лято бая зверски ми изгоря лицето, и по точно носа и... да. Малки сладки кафяви петна. Гледам да избягвам близки огледала, че само се травмирам.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Те от слънцето лесно изчезват.Ама странното при мене е,че не съм чак толкова светла,с мн.тъмна коса и тия лунички от къде са се взели...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си