.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: KAЖETE?

KAЖETE?

Преди време пуснах една тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=338696 мненията ви бяха негативвни на въпроса дали ме харесва..Но днес както обичайно на училище,понеже седмокласниците имаха изпит и трябваше да бъдем тихи и аз излязох с една приятелка до тоалетната за вода и тои седеше до прозореца когато минах ме погледна, но гледаше уж в земята.По-късно аз пак минах и когато го отминах се обърнах и го погледнах той ме гледаше но когато видя че го гледам веднага си спря.Утре имаме концерт на който и аз и тои ще пеем та се чудех дали преди концерта да говоря с него да му кажа ли нещо как мислите?

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    докато пеете го целуни ... ще е супер конфузно

де да та знам кфо да прайш измисли някаф оригинален начин

докато пее го хвани за чатала. Така ще докажеш пред всички любовта си и той ще го оцени, вярвай.

тва е глупаво стига с тея простотии

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    ам имаш уста кажи му по дяволите ....

Какво да му кажа той знае че го харесвам, на едни казва че ме харесва а на други ен и пред мен отеича да ме харесва

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    с тая уста и други неща може да прави.

бтв, авторке така и не отговори на колко си. И все тая де, не ти давам повече от 12-13. А на тая възраст тея истории са нормални.

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

бтв, авторке така и не отговори на колко си. И все тая де, не ти давам повече от 12-13. А на тая възраст тея истории са нормални.
    +1
    Той ме погледна,после аз го погледнах,после и двамата се гледахме... Я му кажи, пък тогава ще разбереш дали те харесва или не!Ако да-съберете се,ако ли не-казваш му чао и тва е...Не се вкарвай в някви филми
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Колко теми си пуснала-3?
    И понеже в останалите мненията не са ти допаднали ще пускаш пак и пак,докато ти харесат отговорите май .
    Мии даааа щом те гледа определено си пада по теб(макар че,ако някой ходеше по мен ,пишеше ми писма и ми ревеше и аз щях да го гледам стреснато )
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    докато пее го хвани за чатала. Така ще докажеш пред всички любовта си и той ще го оцени, вярвай.

подкрепям

ти да не правиш други неща?

дали правя, или не, не е важно.
    Не аз съм пуснала 20-тата си поредна тема, в която отново питам как да се запозная с някой си.

аз не те питам кво си пуснала, питам те дали правиш

и аз ти отговорих, че не е важно какво правя и какво не.

А защо просто не поговориш с него спокойно и каквото стане.След като ти не знаеш какво да правиш, ние едва ли ще ти дадем някакъв съвет.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Действай по- смело !! Ако го харесваш, говори с него! Питай го той какви намерения има към теб и ако ти мълчи .. пък дай по- настоятелно ..

sory 4e ne na bg ... vij mila ne pravi taka sega moje da se prawish na nedost1pna malko za da vidi 4e ima da se trudi zashoto toi shtom znae 4e si go haresvala si misli 4e si mu v r1cete ... prosto se dr1j malko po razli4no i taka shtese polu4ii...opitai ... uspeh ti jelaq

Град
    Бургас ^^
    Вие 13 годишните сте уникални ! Прочетох и другата ти тема. Ти колко теми смяташ да пускаш о.О ?? Не мога да ви разбера не се познавате, а го обичаш. И писма пращаш, за да паднеш още по-ниско. Излез от филма и сядай да учиш !

Повече от фен Аватара на razores
    Кажи му че го харесваш той ше реши нво да прай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си