.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: bluetooth

bluetooth

понеже една нокиа тука в нас нова няма usb кабел изобщо не е даван кабел от магазина който е купена пъък поддържа Mp3 java и тн. и би тряяло според мен да има такъв кабел за да може да се качат някви мп3-ки пък няма разбираш ли и се чудя понежеее компа ми гледам пише че има bluetooth и да си призная изобщо не знам как се ползва тва от компа и се чуда има ли опция да си пращам мп3-ките чрез тоя bluetooth от компа на телефона без кабели и как става тоя номер ?
    Телефона не е някъв супер модерен нормален със слаба камера и мп3 ...

torres4o0o0o
    Guest

Re: bluetooth

Цитирай Първоначално написано от pochti
    понеже една нокиа тука в нас нова няма usb кабел изобщо не е даван кабел от магазина който е купена пъък поддържа Mp3 java и тн. и би тряяло според мен да има такъв кабел за да може да се качат някви мп3-ки пък няма разбираш ли и се чудя понежеее компа ми гледам пише че има bluetooth и да си призная изобщо не знам как се ползва тва от компа и се чуда има ли опция да си пращам мп3-ките чрез тоя bluetooth от компа на телефона без кабели и как става тоя номер ?
    Телефона не е някъв супер модерен нормален със слаба камера и мп3 ...
    Аммм вкл. блуутутът на компа и на тела после цъкаш с дясно коп4е върхо файла дет искаш да изпратиш избираш send to(изпрати до) и избираш блуутут и мисля че после трябваше само да търсиш за други вкл блуутоти и да изпратиш на който искаш

малее не мога да намеря да си включа тъпия блутут на телефона възможно ли е да няма бе

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    настроики и търси в телефона свързане и така а иначе аз качвам с блуто вече 2 година имаше няколко бъга като бях с XP но на седмицата само си намира драивера за блуто

Пс като пуснеш блутото в компа и на телефона и ако те намери компа пробваи да ги сдвоиш за да може да се качват фаилове

http://www.mobisux.com/_reviews/orig...a104ee40df.jpg

за тоя телефон става въпрос Nokia 2220s ....
    бахти не мога да го намеря тоя шибан блуту да го включа няча такова чудо баце....

В настройки и свързване има само една опция Пакет данни

Тоз скапан телефон няма блуту смятай

Абе не може да бъде поддържа мп3 пък да няма блутуу

Памет
    Вътрешна памет: 32 MB

малиииииииииии

torres4o0o0o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    Абе не може да бъде поддържа мп3 пък да няма блутуу
    тела ти няма блутут е, http://www.mobilebulgaria.com/mobile...?id=1926&go=GO ето ти доказателство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си