.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да разбера дали той ме харесва?

Здравейте аз съм момиче и искам да споделя проблем.В даскало в моя клас има едно момче което много ама много харесвам.Той се закача с мен, но в същото време постоянно се държи за ръка с едно друго момиче. Та въпросът ми е ако ме харесва как да го разбера.Моля ви помогнете защото той е много сладък.Благодаря ви предварително и извинявайте ако съм ви загубила времето!

Местя темата в Любов.
    kalpazanka
    Нека не сме тъпаци а да изберем правилния път.Стоп на простотиите!!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    1.Защо не пусна темата във форум "любов"?
    2."проблем" ... Хайде, ще се замълча.
    3. Той е леко "женкар", няма сериозни намерения към теб. Щеше да разбереш, ако той смята да задълбочи нещата между вас и т.н.
    4.Попитай го, другите варианти аз , лично, не ги харесвам .
    5.Какво като е сладък? Ако няма в тиквата си "акъл за две стотинки" ... Е, въпрос на вкус.
    6.Въпреки учтивостта ти не мога да не изразя негодуванието си към темата, която си пуснала.Има сто хиляди такива в друг раздел.
    7.Не, не си ми загубила времето. Имам си отделено такова за да пиша негативни коментари.

Ами,защо просто не го питаш директно вместо да се чудиш дали има симпатии към теб или не,пък и може да е претиснителен и да не ти каже и страшно ще съжеляваш ако след години разбереш че те харесва и той теб но не си събрала смелост да го питаш.Освен това наблюдайвай поведението му как се държи намеците му и така ще разбереш.Но може и да не те харесва а просто да те вазприема като приятелка затова е най-добре е да го питаш за да не става големи обърквания.

Според мен те харесва :Р

Re: Как да разбера дали той ме харесва?

Цитирай Първоначално написано от didityyystz
    Здравейте аз съм момиче и искам да споделя проблем.В даскало в моя клас има едно момче което много ама много харесвам.Той се закача с мен, но в същото време постоянно се държи за ръка с едно друго момиче. Та въпросът ми е ако ме харесва как да го разбера.Моля ви помогнете защото той е много сладък.Благодаря ви предварително и извинявайте ако съм ви загубила времето!

Местя темата в Любов.
    kalpazanka
    Питай го
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен
    Град
    София
    Ама верно, някои хора незнаят, за какво са им устите...

По темата: ние неможем да ти кажем дали те харесва, ти сама трябва да разбереш! Ако продължава със "закачките" и има сериозни отношения с теб, значи иска да задълбочи нещата, ако не - не иска! Най-добре го питай направо, без да увърташ! Ако иска той сам ще ти каже!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен
    Харесвате.Но мъжете са женкари.Това им е естественото поведение. Защо не го попиташ направо.
    Мъжете НЕобичат да овърташ, направо действай.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Вземи му скайпа и го питай там като си толкова притеснителна...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Харесвате.Но мъжете са женкари.Това им е естественото поведение. Защо не го попиташ направо.
    Мъжете НЕобичат да овърташ, направо действай.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си