- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
Оф да бе верно..кога ше си лягаме?Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
Ааа и да се снимате, че такава гледка само 1-нъж в живота я има..даже и по-рядко...![]()
![]()
не "трябвало" аз съм го виждал ест не на живо ама то и като се замисля май ще е по добре и да не го, че май много голямо самочувствие имамеПървоначално написано от L0ST
![]()
Ама давай възползвай се сега утре и в други ден съм цял ден зает
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ми така таПървоначално написано от ByK
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
е сеги ще те нагърнаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Нагъвям сладолед и подсмъчамПървоначално написано от ByK
.. и мени ми са спи
![]()
![]()
<333
лягам си,че съм у транс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Кво ще ме? Нещо хубаво ще е нали?Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
Аре и аз лягам няма кой да ме държи буден вече![]()
![]()
![]()
![]()
И хен нз кво ти е казала Мартина ако сте си говорили ама още млако ще почакам и може да си поговорим с теб![]()
Айде чао![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
http://www.youtube.com/watch?v=BEwYUcAte-I
Полудех бате..![]()
![]()
Де изчезнахте сички изведнъж бее...![]()
Пак сам ще си будувам....![]()
![]()
никой ли няма?
кво правиш?Първоначално написано от L0ST
Ами нищо, тъпея... каня се да пусна visual studio-то и да свърша нещо полезно, така и така не ми се спи...Първоначално написано от Nakadah
Ти?
Аз сега се пребирам... Днеска беше тежък ден![]()
При мен беше умерено тежък..изпитваха ме по математика... добре, че я схванах тая тъпа тригонометрия...Първоначално написано от Nakadah
![]()
хах
станах в 7 часа и отидох в Университета... Първо питах за скапаното объркване с часовете и програмата и техните Notes: ... после ходих до моя департмент да ги питам същото... После ме препратиха на 3 места да разбера дали тази година ще вдигат таксата и така и не ми казаха отговора... После се пребрах и тръгнах да си записвам часовете и 1 от класовете дето го исках е бил запълнен... Как изчезва цяла лекция за 1 ден?... После трябва да гледам как мога да си преподреда часовете, ма не става та взех некъв др клас дето пак ще свърши работата ма не го исках....
Е, при теб е било доста по - кофти![]()
Хубавото е да си повтаряш, че винаги може и по-лошо да стане![]()
накрая като си тръгвах некви 12 клас завършвали и им раздавали дипломите в моя Университет, та като влезнах в зграда не можах да излезна и 1 час съм ходил до колата(30М)... А после пътя беше регулиран от некви си смешници...
ПС: То между повтарянето и ставането има голяма разлика![]()
Как и да е... Ти що не спиш?
Ем.. защото не ми се спи... Но отивам се окъпя и ще си пусна някъв филм... ще си доглеждам europtrip сигурно.. То с тва даскало от 11.30 ми развалиха графика..ся лягам към 4-5 и ставам в 10-11..как ще ставам от другия петък - не знамПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Айде, заминавам се къпя.. Лека нощ..или по-скоро приятен ден..![]()
![]()
Еее, нее...тея не уцелиха времето да се ебават с мен... Ше ми звънят и ше си крият номера..Сещам се кой е..сиг иска да ми върне за оная вечер дето му звъннах няколко пъти към 4 и нещо...
![]()
![]()
![]()
Добро Утро![]()
Ентусиазиран НЕпукист™