- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
Толко може го напрая и за 3 часа ако нямам търпениеПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Първоначално написано от chefk0
Ми да, зависи от движението, аз съм стигал до Варна за 3 часа, обаче пък нямаше движение и сравнително бързо можеше да се кара...
Тай тай батко ми преди 2 години май като ходи към София стигна за 3 часа вика спирах само да сипя бенз и да пикая тва бешеПървоначално написано от L0ST
![]()
Амааа виж ся ако е заради някоя кака от онез хубавите дето ти ги показах вчера мога и да прелетя![]()
![]()
Diiddy
![]()
I'm here without you baby but you're still on my lonely mind..
На път за София може да минеш през троян, да хапен и пийнемПървоначално написано от chefk0
![]()
Е па щом ме каниш NP пък може и за повече ако имате хубави какиПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Има, има....ама във софия днеска кви мернах...Първоначално написано от chefk0
![]()
![]()
![]()
Уху може да отидем да ги видимПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Няма можем ги намери...Първоначално написано от chefk0
![]()
Споко бе ши видим някои другиПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Ъммм 5-6 години ? да зема колаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Аз след 2 години зиам бе...само книжка да взема и майка ми се прощава с королата докат не си купя аз нещо по-голямоПървоначално написано от chefk0
![]()
е то и аз да зема книжка и баща ми ше има да зима ама ..![]()
Diiddy
![]()
И аз съм мераклия за колата на баща ми, ама той няма да ми я дадеПървоначално написано от chefk0
![]()
Ааа, тука още си валиПървоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
![]()
да и тука заваля, баси ташака като ще вали да вали като хората....![]()
И аз тей викам, да удари едни 100-110 л на кв. ...Първоначално написано от xWandereRx
![]()
еее няма какПървоначално написано от L0ST
Ква кола има той
![]()
Diiddy
![]()
Ебъ ли го... Аз искам голяма кола и тя ме устройваПървоначално написано от chefk0
![]()