- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
Да бе, да дойдат 3-4 циглета и да ти я отмъкнатПървоначално написано от xWandereRx
![]()
Аз си умирам за голяма кола и прилично мощна...
Аз пък умирам за едно Ауди а3 1.8Т/1.9 ТДИ или Фолксваген Голф IV 1.8Т или 1.9 ТДИ![]()
Diiddy
![]()
Ееее ся абе попринцип АУДИ ли е няма да го върна тва е колата за менеПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Блазе ти...тука само леко вали...Първоначално написано от xWandereRx
За мен всичко дето е след 2002-2003 и е голямо ставаПървоначално написано от chefk0
![]()
не не .. аудиПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Още 2 години има да решавам какво искам...във всеки случай знам, че искам да е голямоо...а3 също не бих отказал де..![]()
аре лудите
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
shady is back![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Аз вече съм решил тряят ми само пари за книжкаПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Драстии , кво плайте ?![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
коли които няма да имате или коли които ще си купите.....
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
които ще си купим не смятам че няма да я имам тас кола за която аз говоря само да свърша другата година 12 клас и след 1 година ще я имамПървоначално написано от LiGiDY
![]()
Diiddy
![]()
говоря по скайп![]()
![]()
![]()
![]()
Как си ?Първоначално написано от girlche
П.П Ихууу още 2 дена![]()
![]()
Diiddy
![]()
добре съм Чефко , ти ?![]()
![]()
2 дена до какво ?![]()
![]()
амм бивам :PПървоначално написано от girlche
Yeah Алекс позна РД 18![]()
![]()
Diiddy
![]()