- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
http://vbox7.com/play:8ec2a6da
Поздрав (:
как смеПървоначално написано от L0ST
Сибел здрасти![]()
Diiddy
![]()
Всеки избяга някъде.. да т'ва е форума фън, но вече става самотен форум..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
При мене нищо интересно едно заспало ми е ... и мисля да легна след малко при тебе ?Първоначално написано от L0ST
Diiddy
![]()
Здравейте всичкии..![]()
Как стее..
Аз съм перфе..![]()
Охх.. къде се губите бе..
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
И аз бивам...ше вървя да спя, че нещо нощес изобщо не можах да спя и ся ми се е доспало![]()
Пффф.. и аз искам да спя..Първоначално написано от L0ST
![]()
но трябва да уча за външното, което е утре..
![]()
а ти защо не спа ?
Де да знам... към 3 си легнах и не можах да заспя...тма дремал съм кво съм правил...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Таман изгледах paranormal activity...Бива филмът и ако го бях гледал през нощта сигурно щях доста да се стресна макар и да не вярвам в духове![]()
едно вярно и правилно изречение от няколко дни насамПървоначално написано от SonataArctica
Ем бива... при теб?Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Спах до преди малко, че нощес не можах да спя...ти? Що ти е изнервено?Първоначално написано от evalongoriq
![]()
блазети,аз почти не съм спала,като труп съм,нямах време да спя следобед понеПървоначално написано от L0ST
![]()
няма значение![]()
хах последните 2 часа сякаш не бях на даскало по АЕ гледах ме бързи и яростни 4![]()
![]()
ко праим хора как сме![]()
![]()
И аз нощес почти не съм мигвал... Бах мааму и гадосттаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
А ние по информатика щяхме да ледаме онова за канибалите дето е забранено в 30 страни..... ебах го отвратителния филмПървоначално написано от plamba95
![]()
то кво ти спане аз ставам в 5 и 30 или 6![]()
днес имах 8 часа,откачих
![]()