- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
мухаххаха аз не гледам такива извратени неща :ДПървоначално написано от L0ST
а що не си спал ?
А аз ставам към 6.30Първоначално написано от evalongoriq
Легнах си в 3 и съм дрямал там 1 час и след тва гледах филм
![]()
Аз пък сигледам ужаси и не ми пречи...обаче тва нещо не става за гледане... Инче ддз що не съм, не можах да спя...Първоначално написано от plamba95
мене сега ми адски жега и не мога да спя,поне снощи беше по-хладноПървоначално написано от L0ST
![]()
Ооо, тука си е доста хладно .... И валиПървоначално написано от evalongoriq
![]()
е вмомента да,ама примерно ония ден беше мн жегаПървоначално написано от L0ST
![]()
Тоя за канибалите? До някъде, ужас бах го в извращението...Първоначално написано от SilverRain
![]()
Иначе мисля, че беше казала че paranormal activity ти е любим филм (или бъркам?).. и него го гледах, първия път по прескочих някои глупави моменти, но като го изгледах внимателно видях и някои детайли които преди не бях видял... Става.. И оная как си преряза гърлото на края...
Ееее, да де ама не говорихме ли за в моментаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Иначе преди яколко дена като бях в софия хем ме валя някъв дъжд хем после стана такъв мор, че...![]()
значи този за канибалите така и не го доизгледах, стигнах до часта с онази жена дето и пъхат там едно дърво сеш`се къде ... насълзиха ми се очите и го спрях ...Първоначално написано от L0ST
![]()
голяма бруталност .. а иначе ми казаха че по нататък имало няква гадна сцена с една костенурка, но незнам ... и не искам и да знам как свърша, напраа00 :X
а за Паранормална Активност да любим ми е ..спр психясвам аз на него филм
![]()
Ооо, и аз не го доизгледах до край...даже преди половината го спряхме.... опринцип бруталностите не ме плашат не мипука особенно, обаче тоя филм - пффф.... Ей сега един приятел ми писа, е го е изгледал вкъщи и каза, че е отвратителенПървоначално написано от SilverRain
![]()
Иначе за ПА-то..ем бива филма, гледах да се "настроя" за такъв тип филми, но аз предпочитам по-брутални ужаси и не ме трогна кой знае колко. Ти кой от двата края гледа - тоя дето си прерязва гърлото със ножа или другия?
и двата края ги знамПървоначално написано от L0ST
![]()
кво си говорим .. тоя филм е ужасен просто, надхвърля границите на бруталността ако питаш мен, кой толкова безразсъден сценарист го е измислил .. пф ... иначе забранен в над 30 държави .. ама тука у замундата го имание нали сме по-прости шо да не го гледаме я
![]()
![]()
![]()
Кой филм кажете
може ми хареса аз гледам брутални филми по принцип и психота![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Ем забранен, не забранен... Бяхме решили ж да го гледаме, дори и да го ямаше в замундата, щяхме да го изтеглим от друг торент тракер...голяма грешка..Първоначално написано от SilverRain
Иначе не съм сиг, но мисля че тука не е забранен. Ест филмът повдигна въпроса "Кой какво животно е убивал" и ест някой се охвалиха как се избивали кученца / котенце
![]()
![]()
аа чуек аи стига сме говорили за филмаПървоначално написано от L0ST
не искам поече да коментирам ... че само гадните сцени от филма са ми в главата ся
![]()
![]()
hlopar филма е : Cannibal Holocaust ... ма нидей го гледа !![]()
![]()
Филма е много брутален, аз също харесвам бруталните ужаси, но тоя си е отвратиелен...Първоначално написано от hlopar
http://zamunda.net/details.php?id=55771&hit=1
недей ама днеска сичко ми действа побъркващо,сички са смотани и ме дразнят,нервя се за глупости,притеснено ми е,мн побъркващоПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ем, кофти денПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Вчера вечерта Чефко тука тъжи а теб..ти нито скайп си му дала, нито ГСМ..тцтц![]()
![]()
![]()
дадох му скайп беПървоначално написано от L0ST
![]()
Ставам от форума чао![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Чи вчера каза, че не си..Първоначално написано от evalongoriq
Все едно, рекох че може да го е срам
...Впрочем дай и на мен да си те имам..
![]()
![]()
@Хлопар
Чао..![]()