- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
Не си казала е мъникПървоначално написано от evalongoriq
Не се сърди , ще ти го дам на лични
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Ок батее![]()
Отивам да ям,след малко ще дойда![]()
Аз съм на 4ти сезон 7 епизод.И до няколко дена ще изгледам всичко в наличност и до септември не ми се чакаПървоначално написано от fatal4o
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
На мен ми свършиха сериалитеИ ся се каня да гледам някъв.. ом е хубав, той ще е явно
![]()
Здрасти Алекс и мойте свършиха и едни авери гледат сега Californication и казват ,че е хубав мисля да почвам да го гледам може да го видиш и тиПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
оо значи има още много да се смееш!Първоначално написано от hlopar
![]()
И на мен.. ама нещо не ми се търси нов.. пак няма да мога да стана от компа щото след всеки епизод си викам бе ай ше вида кво става в следващия.. после кон да ме рита няма да може да ме събуди за даскалоПървоначално написано от L0ST
![]()
What if.. ?
пак ли нема никой![]()
земи малко пирожки и за менеПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Първоначално написано от SilverRain
![]()
днеска ще е гаден ден... Но вчера беше хубавПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Ооо, ХениПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
@Чефко
ЩЕ го видя тоя сериал, че нощем немоа спя ипоне да гледам ещо![]()
какк сии СашеенцееееПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
В маймунда има 3те сезона качени казват че бил хубав тас вечер мисля да ги пускам да се свалятПървоначално написано от L0ST
![]()
Ти как си иначе? Ко праиш ?
Diiddy
![]()
Таман си бях арпавил rate=a 6.0 там и пак го свалих на 5.9Първоначално написано от chefk0
![]()
еепа и аз ткаПървоначално написано от L0ST
![]()
кво прааим![]()
Разглобил съм лаптопа и го чистя, че от котката вътре е станало....Първоначално написано от ByK
Впрочем го изчистих, ся го сглабям
А ти?![]()
![]()