- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.40
Такова не барам...
Ъм не трева де.. тютюн ама аз си ги прая не пушиш ли ?Първоначално написано от Nakadah
![]()
Diiddy
![]()
Аз с такова ги прая беПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
Diiddy
![]()
Защо да пуша?Първоначално написано от chefk0
-Смърдиш!!!
-Тровиш се!!!
-Хвърляш си парите!!!
И да не пушиш пак мое си смърдиш..![]()
Първоначално написано от eliyiy
Абе че си прав прав си ама... дано и не ги почнеш никогаПървоначално написано от Nakadah
![]()
Diiddy
![]()
^^ Намали размера на подписа...
Първоначално написано от Nakadah
Напълно съгласен!
Айде заминавам на даскало, чао![]()
Добро утро... ама никак не е добро... 5 задачи по 5 пъти имам да ги преписвам по математика..![]()
![]()
![]()
What if.. ?
да ти имах проблемитеПървоначално написано от fatal4o
![]()
Наказание за тва ,че не бех написал домашното..![]()
понеже съм супер зле по математика и не се разбираме със сегашната ми математичка даже щехме на няколко пъти да се сбиеме.. ии независимо ,че ше я гонат от даскалото тряя нали се пак да завърша някак .. та другата математичка реши ,че ще ме подготвя за по хубава оценка или ако оная евентуално реши да ме зареже на поправка.. а тая другата математичка знае как да си крещи и как да наказва ама пък поне определено може да те научи на математика ако не друго..
What if.. ?
бе ти наиш ли тва колко листи са бе.. един тон писане.. а аз сега се събуждамПървоначално написано от Nakadah
![]()
What if.. ?
а разлисти 2 страници на преде и прочети аз какво правя в момента...Първоначално написано от fatal4o
еми брато сега съм цакан с това , пък после с онова сигурно и мене ще ме цакат.. виж го от добрата страна ,че винаги може да е и по зле и няма да си единствения и не си първияПървоначално написано от Nakadah
![]()
What if.. ?
^^ ООО, аз имам най-голями дупки в програмата...
Успех с даскалката ти![]()
Мерси.. ае пожелавам ти да се проемени тоя факт с дупкитеПървоначално написано от Nakadah
залягам над тетрадката![]()
What if.. ?
и аз я слушам палатката![]()
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!