- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти мисли.. :(
Мнението ви бе изтрито.
т.11 от правилника
хвани го натясно в някой ъгъл.![]()
хич не ти е добре. хем знаеш, че е курвар, хем тичаш след него. хем имаш питомното, хем искаш дивото. иска да прави секс с теб. навярно не е вкарал повечето момичета в леглото си, оригвайки се, така че сама си прави сметката. и си остави приятелят. момчето явно не ти дава това, от което имаш нужда, щом хлътваш по първия, който ти направи два комплимента, така че нЕма смисъл да отлагаш с късането.
Не си струва да си разваляш връзката заради някакво увлечение .
ПП: тва си е мое мнение , ти квото искаш прави .![]()
Казал й 2 лафа и тя вече паднала в краката му и отворила уста.... тцтц.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ахаПървоначално написано от FreakBitch
Купи и на твоя як бански и нема имаш проблеми
![]()
- Искам да скъсаме.
- Защо!?!![]()
- Еми, харесвам друг, още откакто го видях по онзи бански на лагера.
Абсурдно звучи. За какво се занимавате с неща, за които не сте дорасли? Да не се получи така, че сега да си зарежеш приятеля, а след време да му висиш пред вратата и да искаш да си го върнеш, 'щото бил станал "по-хубав и по-зрял", както една друга съфорумка.
Ние няма с какво да ти помогнем-разгонена си.![]()
+тва каквото и да си говорим,повечето момичета със свестни гаджета предпочитат "другия тип"-опасните,защото с тях не е толкова предвидимо.
има два варянта:
1)късаш с приятеля си и се пробваш с оня
2)оставаш с приятеля си и се опитваш да го забравиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
за какво ти е тоя с банскито,нали бил женкар ,после като те остави няма да си с нито един от двамата,ама нз![]()
![]()
Не признавам системата - големи и малки, има два вида хора - достойни и жалки... (:
Остани си със сегашния ....щом казваш,че другия е курвар най-много да спи с теб,да те зареже и да пипнеш някоя болест...После "Ама защо го направих?!".Лично мнение
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
ти си следващата
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И ще спами с нови теми от сорта той ме заряза,какво да правя?Първоначално написано от YoBoX
![]()
Първоначално написано от soul1199
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И какво, искаш да скъсаш твоя, заради ония пич.Тоест искаш да го скъсаш заради едното ебане - така излиза просто.![]()
^ + ..
моят съвет е да помислиш дали обичаш гаджето си, щото ако не го обичаш, дори да не тръгнеш/преспиш с приятеля му, няма смисъл да се мъчите и двамата
ти каза "глупости няма да правя, ше си налягам парцалките" .. замисли се дали си струва. Не казвам да зарежеш гаджето и да се втурнеш към тъпия сладък курвар с готиния бански (), просто най-тъпо е да ходиш с някой като не го обичаш, само за да не си сама ..
![]()
ti ko o4akva6 da napraviПървоначално написано от FreakBitch
![]()
![]()
Егати елементарната си, честно. Той пък къв мъж е, че ше ти се води по женския(в случая детски) акъл. "Гаврихме се с бившата му" - и горди ли сте? Утре и ти ще си бивша, и на теб ще ти правят такива номера, но тогава ще изказваш претенции, че не заслужаваш такова отношение.
Детска радост - шарени бонбонки. Днес си имам гадже - нека си начесвам крастата и с други, докато моичкия няма право да ми изневерява, а напротив, даже трябва да прави kурвенски номера на бившата си.
при положение, че до сега сме се лигавили с какви ли не по-сериозни неща, най-малкото да се изхили.. Когато си е за сериозно, ок.. но при лигаво положение, сериозна реакция.. втф!?![]()
Мармалдке, няма да коментирам казаното от теб, само ще ти дам подсказка: погледни дали в поста ми има едно въпросително изречение.![]()
има. и?
детската радост - шарените бонбонки. тоя ти "проблем" си е направо нищожен пред това, че се чувстваш много яка и кУрава, когато мачкаш хората.
по принцип тва че е всяка вечер с различна не го прави курвap майна, може просто да има много приятелки. Пък и курварите не се натискат по ъглите само, поне така съм чувал![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Eat or be eaten..При положение, че имам възможността, защо да не се забавлявам на чужд гръб? Някой ще се забавлява на моя и толкоз. Всичко се връща, знам и все пак веднъж живеем (не вярвам в прераждането
)
пс: имах в предвид, че аз просто коментирам и споделям, а не ти искам черногледото мнение![]()