.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Повече от фен Аватара на FreakBitch

кофти мисли.. :(

Мнението ви бе изтрито.

т.11 от правилника

хвани го натясно в някой ъгъл.

хич не ти е добре. хем знаеш, че е курвар, хем тичаш след него. хем имаш питомното, хем искаш дивото. иска да прави секс с теб. навярно не е вкарал повечето момичета в леглото си, оригвайки се, така че сама си прави сметката. и си остави приятелят. момчето явно не ти дава това, от което имаш нужда, щом хлътваш по първия, който ти направи два комплимента, така че нЕма смисъл да отлагаш с късането.

Супер фен Аватара на radeberger
    Не си струва да си разваляш връзката заради някакво увлечение .

ПП: тва си е мое мнение , ти квото искаш прави .

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Казал й 2 лафа и тя вече паднала в краката му и отворила уста.... тцтц.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мнението ви бе изтрито.

т.11 от правилника

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    не е баш така. Тоя пич му бях хвърлила око още преди да се познавам с приятеля ми, обаче тогава не съм общувала много с него и беше просто готиния пич с якия бански (познаваме се от един лагер на морето)
    аха Купи и на твоя як бански и нема имаш проблеми

- Искам да скъсаме.
    - Защо!?!
    - Еми, харесвам друг, още откакто го видях по онзи бански на лагера.

Абсурдно звучи. За какво се занимавате с неща, за които не сте дорасли? Да не се получи така, че сега да си зарежеш приятеля, а след време да му висиш пред вратата и да искаш да си го върнеш, 'щото бил станал "по-хубав и по-зрял", както една друга съфорумка.

Мнението ви бе изтрито.

т.11 от правилника

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ние няма с какво да ти помогнем-разгонена си.

+тва каквото и да си говорим,повечето момичета със свестни гаджета предпочитат "другия тип"-опасните,защото с тях не е толкова предвидимо.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    има два варянта:
    1)късаш с приятеля си и се пробваш с оня
    2)оставаш с приятеля си и се опитваш да го забравиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

за какво ти е тоя с банскито,нали бил женкар ,после като те остави няма да си с нито един от двамата,ама нз
    Не признавам системата - големи и малки, има два вида хора - достойни и жалки... (:

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Остани си със сегашния ....щом казваш,че другия е курвар най-много да спи с теб,да те зареже и да пипнеш някоя болест...После "Ама защо го направих ?!".Лично мнение
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ти си следващата
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от YoBoX
    за какво ти е тоя с банскито,нали бил женкар ,после като те остави няма да си с нито един от двамата,ама нз
    И ще спами с нови теми от сорта той ме заряза,какво да правя?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    има два варянта:
    1)късаш с приятеля си и се пробваш с оня
    2)оставаш с приятеля си и се опитваш да го забравиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И какво, искаш да скъсаш твоя, заради ония пич.Тоест искаш да го скъсаш заради едното ебане - така излиза просто.

Град
    Sофiiя City xD
    ^ + ..
    моят съвет е да помислиш дали обичаш гаджето си, щото ако не го обичаш, дори да не тръгнеш/преспиш с приятеля му, няма смисъл да се мъчите и двамата
    ти каза "глупости няма да правя, ше си налягам парцалките" .. замисли се дали си струва. Не казвам да зарежеш гаджето и да се втурнеш към тъпия сладък курвар с готиния бански ( ), просто най-тъпо е да ходиш с някой като не го обичаш, само за да не си сама ..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мнението ви бе изтрито.

т.11 от правилника

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Оле, пак ме е хванала кризата. Направо си се чудя как може да съм такова просто същество Току що се прибирам и погледнах темата. Ми не мога да кажа, че го обичам, заедно сме от скоро, харесвам го, много, приятно ми е да съм с него. Днес поне онзи не беше с нас. Всичко беше точно - кафенце, насам-натам, гаврихме се с бившата му (накарах го да си уреди среща с нея и да не отиде ) и накрая изпраща ме и се гушкаме за чао и аз нещо се умълчах и той ме попита за какво си мисля. Аз си мислех за бившия и че не ми беше толкова хубаво с него, обаче набързо отговорих само: за бившия, не очаквах, че така ще реагира, защото до преди 2 минутки си говорехме и се лигавхме, как ще си изневеряваме и т.н...обаче той взе, че се нацупи и си тръгна, ей тъй втф? Не ги разбирам тези същества момчетата..
    ti ko o4akva6 da napravi

Егати елементарната си, честно. Той пък къв мъж е, че ше ти се води по женския(в случая детски) акъл. "Гаврихме се с бившата му" - и горди ли сте? Утре и ти ще си бивша, и на теб ще ти правят такива номера, но тогава ще изказваш претенции, че не заслужаваш такова отношение.

Детска радост - шарени бонбонки. Днес си имам гадже - нека си начесвам крастата и с други, докато моичкия няма право да ми изневерява, а напротив, даже трябва да прави kурвенски номера на бившата си.

при положение, че до сега сме се лигавили с какви ли не по-сериозни неща, най-малкото да се изхили.. Когато си е за сериозно, ок.. но при лигаво положение, сериозна реакция.. втф!?

Мармалдке, няма да коментирам казаното от теб, само ще ти дам подсказка: погледни дали в поста ми има едно въпросително изречение.

има. и?
    детската радост - шарените бонбонки. тоя ти "проблем" си е направо нищожен пред това, че се чувстваш много яка и кУрава, когато мачкаш хората.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    по принцип тва че е всяка вечер с различна не го прави курвap майна, може просто да има много приятелки. Пък и курварите не се натискат по ъглите само, поне така съм чувал
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Eat or be eaten.. При положение, че имам възможността, защо да не се забавлявам на чужд гръб? Някой ще се забавлява на моя и толкоз. Всичко се връща, знам и все пак веднъж живеем (не вярвам в прераждането )

пс: имах в предвид, че аз просто коментирам и споделям, а не ти искам черногледото мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си