- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не иска да излезем само 2мата
Скоро се запознах с едно момиче което доста ме привлича ,но не иска да излезем.Когато сме в компания няма проблем ,но само 2мата не иска.Усещам ,че и тя имам известен интерес към мен ,но няма излизане.
Имаше една случка в която я поканих на кафе и тя отказа ,но намерих нейна приятелка и тогава тя се съгласи да излезем 3мата.Може би я е страхили срам от мен нз...
Как да я накарам да излезем само 2мата на кафе ,кино и др. ,за да мога да започна с познатата процедура по сваляне
??
Някой път разбери от някъде къде е в момента (ако е самичка) и отиди при нея. Сигурно ще се очарова ако те харесва. Оо
Или я изчакай след даскало...или разбери в колко часа излиза от тях за даскало и я чакай пред тях...найЗ
Едит: Така няма да го очаква и ще е една идея по случайно и хубаво.
И аз не обичам планираните работи,избявам ги и ме отблъскват. И аз не бих искала да излезем като знам,че преди туй ще сме се оговорили къде,как и т.н. Ще мисля,какво ли ще правим,какво ще говоря и т.н и няма да ми е приятно и за тоова ще откажа да се видим само двамата,но виж ако е "случайно" ша е яко и ох ...стига съм се обяснявало.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щом не иска да сте само 2мата значи има нещо напредвид ...
няма общи теми за разговор с тебе или не те харесва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Като по-малък и аз съм бил жертва на такъв филм. Причината е, че е несигурна, девствена, не се е целувала, майка и и тъпче кратуната с глупости. Предполагам си малак и трябва да минеш през нещо подобно за да знаеш за какво става въпрос.
Temet Nosce
벨야카
Притеснява се да не и направиш нещо или не те харесва като повече от приятел![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Има ли смисъл да се занимавам с нея или да продължавам напред?
Малко се съмнявам да я е страх от мен.
Но просто като се съберем тя все гледа да седне до мен и тнт....
Това говори достатъчно.Първоначално написано от SharkBg
4XCOKИ
Не знае какво иска...По-добре не си хаби времето и чувствата за нея...![]()
едва ли има такива..Първоначално написано от PyCoKoCkA93
4XCOKИ
Е все нещо изпитва към нея-тръпка,симпатии...![]()
Има,ИмаПървоначално написано от ShtrudeL
Но тя като неще да излезем заедно
Така,явно се смущава от тебе,нищо сериозно.Аааа въпроса да продължаваш ли е тъп,защото ако имаш чуства към нея и смяташ че и тя има няма какво да се чудиш![]()
>>DjBelev<<
Уговори се с нейната приятелка да излезете тримата и е помоли да ви остави самички няма къде да ходи.![]()
Спри да й се молиш.Не можеш насила да я накараш да излезе с теб.
[i]Според мен пък ти трябва точния подход,то е ясно че Тя е малка,значи трябва по-внимателно.Като за начало трябва много добре да я упознаеш,защото така можеш да отреагираш в дадена ситуация![]()
Според мен ако и разкриеш чувствата си-дано има наличие на такива, можете да поговорите..
Сигурен ли си, че има симпатии към теб?
След като сте в една компания,и тя няма симпатии към теб, нормално е да не иска да излезнете, за да не те разочарова и нарани.
А ако си сигурен, че има някакви симпатии спрямо теб, значи или сте много малки, или е нямала приятел досега и я е страх да не се изложи, или и 2те.
Според мене тя разбира, че я харесваш, но май не споделя същите чувства и затова те избягва.
И аз бях така с един приятел и цялата работа (да не излизаме) беше, защото знаех какво ще направи и не исках да го нараня, за да запазим следователно приятелството си. Но той прекалено много настоя, излезнахме и към днешна дата не си говорим![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Няма смисъл да се занимаваш с нея![]()
много я е срам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А аз го чета, изчукай я да пораснеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
По темата: Take it easy...
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Много си права ... Много пъти усещам как мисли ,мисли, мисли тръгва да ми казва нещо и на 2ра дума се отказва .Питах дали я е срам и отговорите повечето пъти са-"абе нищо ,остав"Първоначално написано от soul1199
.