Всички забравяте, че има и 3ти вариант.
Тоя курвар, освен курвар, може и да е точен пич. С една дума, да не тръгне да ебе гаджето на най-добрия му приятел. Може да се окажеш без приятеля си в един момент.

Веднага ти давам пример от личния ми опит. Момче, с което се познаваме от 5 години и често движим заедно си има приятелка. Обаче... приятелката му е МНОГО готина, но детски гъз, а той е от тоя тип момчета, които изцяло се отдават на момичето и връзката... общо взето добряче. Тя, както си и ти е доста разгонена и в тая възраст не и се задържа много на едно място. Беше ми хвърлила око, все погледи, бъзици, пак погледи. Накрая на един рожден ден си пийна малко и започна да ми пуска ръце отзад, да ми танцува. Исках я, ама като знам, че е на мой приятел, дори не флиртувам и се правя на дръпнат. Накрая му казах, че тая много шава и от тогава това момиче една дума не ми е казала, различна от здравей.

Това, което исках да кажа е, че това, че момчето е женкар, не означава, че рипа на всичко, дет мърда. Даже фактът, че може да има, която си поиска му позволява с лека ръка да те отхвърли и да загубиш и двамата.
Затова мойто момиче, като те присърби много за тоя бий си няколко чимбера в гнездото и лягай под завивките.