- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За No-Life темите в раздел "Любов"....
Здравейте приятели, здравейте......
Рядко влизам да преглеждам темите в раздела. Наскоро го прегледах и ми направи впечатление еднообразието в темите по въпросната тема. Бих искал да ви попитам нормално ли е според вас всяка тема да е "Как да му кажа че го харесвам?" или "Ние ходим от 3 месеца ама само по скайп....." ?!!?!?!?. На какво се дължи това според вас ? Кофти поколението, българщината, интернет(facebook, impulse, skype... и всички останали средства които замесестват комуникациите в реалния живот?), кризата, възпитанието вкъщи, чалгарията....? Мислите ли че младото поколение има проблеми в общуването между половете, особено ако има привличане между тях.
Благодаря предварително на всички писали в темата.w0sh поздрави
![]()
Разделът се напълни с неуверени/разстроени от скъсвания детиняци (или просто тъпи хора понякога), няма спор.
Лесно е да се обвини скайп/фейсбук, простотията на българите или новите поколения, които винаги са набедени за пропаднали... но този проблем винаги го е имало и винаги ще го има. Просто вече има място, на което може да се види от повече хора (а не само да се сподели на мама и на БФФ-то).
Повечето имат нужда да се вкарат в Матрицата, да си създадат някаква интрига в живота. Тоя раздел примерно и едно време си беше същата боза, на приливи и отливи са нещата. Като не ти харесва - хикса или се местиш в някой друг раздел, или в някой друг форум.
Всеки сам е виновен за простотията си .Човек ако иска да се развива и гради като личност - ще го направи. Ако иска да затъпява - ще го направи.Зависи на кой колко му стига акъла.
Преди малко едни "мутри" се сбиха пред входа. Кой е виновен за това?...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
що ве, аз пущам най-интересните теми![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
^ за темите не знам, ама винаги се появяваш в най-интересните часове.![]()
що кво е интересното сега?
ИИИИИИИИИИИИИИИИ Поредната тема опитваща се да вдъхне малко мозък, ноооооооооооооооооооооооо о ще потъне както всички останали![]()
всяко хубаво нещо има край. само салама има два
даже не знам какъв мозък се опитва да вдъхне.. на 2 месеца някой такъв, като тоя пич, решава да пусне тема и 'да ни отвори очите', ама не знам за какво си правят труда. то е ясно, че с тоя фейсбук се съсипа всичко истинско в общуването.Първоначално написано от Nakadah
Deleted...
скапаните мързеливи американци какво ли не измислиха, само за да не стават от компютрите, за да могат да разговарят. донякъде добре - спестява пари и време, но сега всички са супер зарибени какво се случва във фейсбук и напълно забравиха, че е много по-хубаво когато говориш с някой тоя човек да е пред теб ;>
а какво ще представлява новия хит за социално общуване?
тоя туитър така и не съм го видял още
Deleted...
аз така и не разбирам по какъв начин ги прибират тия пари ;д реклами, продажби на акции ? някой по запознат?
Deleted...
е кой е тоя милиардер бе, то цукерберг създателя на фейсбук е милиардерче с има няма 10 милиарда?
кой този сайт, викаш?
пха, дайте да пуснем и ние един бе ;д чак милиардер не, ама няколко милиона няма да ми се отразят зле ^^
Deleted....
еми то затва никой е ги купува, щото се рекламират по презумпция боклуци. аз реклама на ферари не съм виждал, щото качественото няма нужда от реклама - със всички продукти е така
а и рекламат не струва милиони, а е пей пер клик. всеки си има бяджет и може да е 5 долара, като ти нацъкат и се скрива - тва е практиката. така че никой не е дал милион накуп за да се рекламира в интернет
Да има го проблема с общуването.Че прекалената употреба на скайп, фб, сайтове за запознанства и прочие, в един момент започва да пречи е едно на ръка.Според мен проблема за споделянето на чувства, симпатии и т.н. се крие главно в това, че хората се страхуват от това как ще бъдат възприети.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не можеш да очакваш от хлапета, които все още не са се научили да пишат правилно, да изразяват чувствата си по подходящ начин. Интернет дори им помага защото сайтовете за запознанства и скайп са нещо като виртуална тренировка, която всъщност ги учи на полезни на полезни неща. Да не би да мислиш, че на 16 годишните преди 20 години по много по-смислен начин са изразявали чувствата си? Тревогите на тийнеджърите винаги са били един и същи. Сега е много по-добре, че поне могат да си споделят, а не да се срамуват да попитат за темите, които са табу и им се налага да ги изпробват без да са изобщо наясно какво правят, а после да си търпят последствията. Много по-добре е да има място, в което могат да споделят опит, да "потренират" виртуално, да се чувстват по-самоуверени в това, което нататък ще търсят и все пак ще открият сами, но до тогава поне да имат някаква представа какво точно е то...![]()
Първоначално написано от filmimilmi
Точно така.
![]()
Хора много , Човеци малко !
Нямат никакви проблеми, Robe. Просто пишат все малки деца които бързат да пораснат и които не осъзнават, че за всичко си има времеПървоначално написано от Robe
Westside rollin' all day, every day