- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За No-Life темите в раздел "Любов"....
всеки е във филма![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми като не могат да си признаят какво изпитват очи в очи ше го правят по Skype![]()
съгласнаПървоначално написано от filmimilmi
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Отговор : простотията. Предпоставки: възпитание, култура, ген. Лична статистика : около 90 % от хората са идиоти, независимо от манталитет, народоснот, пол, възраст. Просто са .. злетаци. Във форумите простотията се показва, понеже има много хора, много съдби... много ПРОСТОТИЯ.Първоначално написано от Robe
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
yawn
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И ти какво, реши да им напълниш главите с мозък ли ? Всеки знае сам за себе си, каквото и да направиш никой няма да се вслуша в думите ти . . кофти, защото до някъде си прав, но факт.![]()
Първоначално написано от Robe
90% ... не мисля, дори съм убедена, че не е така ! Това, че една голяма част от обществото нямат акъл в главата, не значи, че всички сме тъпаци. Човекът е устроен така, че набляга на негативизма в ежедневието си и затова не вижда за колко неща трябва да бъде щастлив .. подобно на това, ние не забелязваме истинските и добри хора сред нас, а само се дразним на глупаците. Светът е пълен както с болни мозъци, така и с истински хора .. Ако всеки от нас се опита да погледне на живота по един по - различен и оптимистичен начин, ще открие колко щастлив всъщност трябва да бъде. А колкото до тийнейджърите в нашия раздел "Любов", нормално е всеки да иска да сподели своята тревога и да очаква подкрепа от съфорумниците си .. това е форум все пак .. всеки иска да чуе и чуждото мнение по въпроса.Първоначално написано от loliii
![]()
Факт е че Интернет "разлигави" днешната младеж, но нека всеки с ръка на сърцето да каже, би ли предпочел да живее без него ? Интернет е един съвременен начин за комуникация, с който хората са свикнали да живеят. Нормално е, след като едно един човек има възможността да комуникира с толкова много хора по един толкова лесен начин, да се възползва от възможността. Аз лично съм твърдо против заместването на нормалното общуване с онлайн общуването .. но за жалост не всеки мисли така.![]()
Офф.. И една тема ще промени всичко?
Има ли смисъл да търсим причините като сме безсилни пред фактите?
Не търсете вината в България, в чалгата, в обществото или в каквото и да било друго.. В каквото и да се крие отговора нищо няма да промени случващото се.. Да не мислите, че само в България децата се развиват по този начин? Ако го мислите сте заблудени.. "Простотията" я има по целия свят, само дето се развива по различен начин в различните страни.. Навсякъде младите пропадат, но всяко общество намира различна причина за това.. В България давате вината на чалгата, ок хубаво, самозалъгвайте се..
Бих искал да ви попитам нормално ли е според вас всяка тема да е "Как да му кажа че го харесвам?" или "Ние ходим от 3 месеца ама само по скайп....." ?!!?!?!?.
Ненормалното е в това, че дори да им се обясни те пак си знаят своето и общо взето го карат без да се напрягат особено..
На какво се дължи това според вас?
На умственото им изоставане, причинено от нежеланието да бъдат различни от общоприетите неща ..
Нито едно от изброените неща не им е виновно, че са ограничени ..
Мислите ли че младото поколение има проблеми в общуването между половете, особено ако има привличане между тях.
Проблемите са им в главите ..
Мне не смятам че ще промени.. просто искам да видя гледните точки хората по дадения проблем и да стане някава дискусия а не секи да си налага мненията както става в 90% от темите.... Пък що не може и да промени пък ? Всяка революция е тръгнала от някаде ^_^.И една тема ще промени всичко?
майтап да няма положението е трагично на моменти.. : )