- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- м0же ли да сп0деля ?
влюбих се .. естественн0 в неп0дх0дящия .. искам да знам какв0 да правя сам0 ми дава напразни надежди и е с друго момиче к0ет0 той 0бича п0стоянн0 ме наранява и тъпче н0 нем0га да се 0ткажа а най л0ш0т0 е че си заминава след няколк0 дена :S
заминава си след няколко дни и ще спре да издевателства психически над теб. Да, сериозен проблем. Аз пък мисля вече да мия зъбките и да лягам, доспа ми се от такива теми.
"може ли да споделя" и направо почва...
КОЙ ТИ Е РАЗРЕШИЛ, БЕ?
какво, бе![]()
кофти, кофти... най-добре да го забравишкато стоиш и си повтаряш: ''аз ще го забравя, аз ще го забравя...'' няма да стане.. хващаш някой готин батко и това пишлеме да си гледа работата
![]()
а, нищо особено, просто си представих колко ще ти отива един камшик, когато прочетох поста.![]()
щях да си мия зъбките и да лягам, а вместо това се забавлявам с глупости, и то сам-самичка. Поне да се изруся, че да не ми се смеете(вие, всичките, форума) много.
След няколко дена ще има нова тема от същия потребител по същия въпрос![]()
и на теб че ти отива камшикЧПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
мога да ти преплакна устичката с малко прясно млеко![]()
^ те тея новите са нагли, докато не им отговориш така, както на тях им се иска, не те оставят.като хлебарки са.
Дани, нали знаеш, че мечтите са безплатни.![]()
еми за туй, отговаряйте!че да не се спами форума с едни и същи теми, пък виж ти, сте направили едно добро дело и сте ощастливили някое разстроено човече..
![]()
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
то, ако форумът не се оспами от новите за няколко дни, ще се оспами от старите потребители за един.разлика няма особена.
Има! Новите пускат теми в които старите спамат, понеже новите са им дали зелена светлинаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
"О"-то ли не ти работи или мислиш, че си г0тина така?
0л3, с7ига с73 с3 заяждали б3 х0ра..0т мухата, сл0н прави73, така 3 р3шил0, така 3 писал0 м0ми4ето... важ3н е смисъла, който е вл0жила в написаното, споделеното от нея, а не това дали е писала ''О'' с нули.. тц тц тц, като нямате какво да кажете, по-добре млъкнете..
![]()
@FreakBitch, ако отношението, което е вложила в написаното е същото, което изразява този стил на писане, то проблемът й не заслужава внимание.А и кой знае колко смисъл така или иначе не видях в темата освен, че авторката циври в цели 2 реда каква "жестока" драма преживява, че се била влюбила в момче, което постоянно се гаври с нея, а на всичкото отгоре и ходило с друга...
Съжалявам ама когато ми е тъпо, а отворя подобна тема уж, за да ми стане поне малко по-интересно, а уви ми стане още по-тъпо, че съм я отворил, то тогава се заяждам...
![]()
Може би е за добро, че ще си заминеСама казваш, че е с друг и нон-стоп те тъпче, т.е. няма никакъв смисъл да си храниш напразни надежди за такъв човек. След като замине ще го преодолееш, споко
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Направи си услуга и не се занимавай с него.Първоначално написано от ele0n0ra
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Какво да направиш?!
Миии ето няколко идеи:
1.Научи БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА.В нея има една гласна буква между "Н" и "П",която е "О",а не нула!!! - кифленска му работа
2.Вземи един учебник по Български език и понаучи граматиката,точките,запета ите,тиретата ...
3.Пий по едно силно кафе преди даскало за да не ти се налага да спиш в часовете по БЕЛ или да ходиш по това време на кафе.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не м0же.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от Vanish
![]()
![]()
A по темата; не се занимавай с него, сама казваш, че те тъпче, нали? За какво ти е тогава? Огледай се и виж колко момчета има, не е единственият. Някой ден ще намериш подходящото момче. И един съвет - не се захващай с връзки от разтояние, нищо няма да излезе, само ще си тровиш допълнително живота и накрая пак ти ще страдаш, защото , повярвай ми, връзката ви няма да е вечна
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ще г0 забравиш... пр0сто изчакай да ти се махне 0т града, и... хах, едва ли ще се сетиш п0вече за нег0.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Защ0 така се ебавате с г0рк0т0 м0миче?![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...