.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

м0же ли да сп0деля ?

влюбих се .. естественн0 в неп0дх0дящия .. искам да знам какв0 да правя сам0 ми дава напразни надежди и е с друго момиче к0ет0 той 0бича п0стоянн0 ме наранява и тъпче н0 нем0га да се 0ткажа а най л0ш0т0 е че си заминава след няколк0 дена :S

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ок

заминава си след няколко дни и ще спре да издевателства психически над теб. Да, сериозен проблем. Аз пък мисля вече да мия зъбките и да лягам, доспа ми се от такива теми.

"може ли да споделя" и направо почва...

КОЙ ТИ Е РАЗРЕШИЛ, БЕ?

какво, бе

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    кофти, кофти... най-добре да го забравиш като стоиш и си повтаряш: ''аз ще го забравя, аз ще го забравя...'' няма да стане.. хващаш някой готин батко и това пишлеме да си гледа работата

а, нищо особено, просто си представих колко ще ти отива един камшик, когато прочетох поста.

щях да си мия зъбките и да лягам, а вместо това се забавлявам с глупости, и то сам-самичка. Поне да се изруся, че да не ми се смеете(вие, всичките, форума ) много.

Мега фен
    Град
    Earth...
    След няколко дена ще има нова тема от същия потребител по същия въпрос

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    а, нищо особено, просто си представих колко ще ти отива един камшик, когато прочетох поста.

щях да си мия зъбките и да лягам, а вместо това се забавлявам с глупости, и то сам-самичка. Поне да се изруся, че да не ми се смеете(вие, всичките, форума ) много.
    и на теб че ти отива камшикЧ

мога да ти преплакна устичката с малко прясно млеко

^ те тея новите са нагли, докато не им отговориш така, както на тях им се иска, не те оставят. като хлебарки са.

Дани, нали знаеш, че мечтите са безплатни.

еми за туй, отговаряйте! че да не се спами форума с едни и същи теми, пък виж ти, сте направили едно добро дело и сте ощастливили някое разстроено човече..

Дани, нали знаеш, че мечтите са безплатни.

то, ако форумът не се оспами от новите за няколко дни, ще се оспами от старите потребители за един. разлика няма особена.

Мега фен
    Град
    Earth...
    то, ако форумът не се оспами от новите за няколко дни, ще се оспами от старите потребители за един. разлика няма особена.
    Има! Новите пускат теми в които старите спамат, понеже новите са им дали зелена светлина

Супер фен Аватара на filmimilmi
    "О"-то ли не ти работи или мислиш, че си г0тина така?

0л3, с7ига с73 с3 заяждали б3 х0ра.. 0т мухата, сл0н прави73, така 3 р3шил0, така 3 писал0 м0ми4ето... важ3н е смисъла, който е вл0жила в написаното, споделеното от нея, а не това дали е писала ''О'' с нули.. тц тц тц, като нямате какво да кажете, по-добре млъкнете..

Супер фен Аватара на filmimilmi
    @FreakBitch, ако отношението, което е вложила в написаното е същото, което изразява този стил на писане, то проблемът й не заслужава внимание. А и кой знае колко смисъл така или иначе не видях в темата освен, че авторката циври в цели 2 реда каква "жестока" драма преживява, че се била влюбила в момче, което постоянно се гаври с нея, а на всичкото отгоре и ходило с друга... Съжалявам ама когато ми е тъпо, а отворя подобна тема уж, за да ми стане поне малко по-интересно, а уви ми стане още по-тъпо, че съм я отворил, то тогава се заяждам...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Може би е за добро, че ще си замине Сама казваш, че е с друг и нон-стоп те тъпче, т.е. няма никакъв смисъл да си храниш напразни надежди за такъв човек. След като замине ще го преодолееш, споко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: м0же ли да сп0деля ?

Цитирай Първоначално написано от ele0n0ra
    влюбих се .. естественн0 в неп0дх0дящия .. искам да знам какв0 да правя сам0 ми дава напразни надежди и е с друго момиче к0ет0 той 0бича п0стоянн0 ме наранява и тъпче н0 нем0га да се 0ткажа а най л0ш0т0 е че си заминава след няколк0 дена :S
    Направи си услуга и не се занимавай с него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Какво да направиш?!
    Миии ето няколко идеи:
    1.Научи БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА.В нея има една гласна буква между "Н" и "П",която е "О",а не нула!!! - кифленска му работа
    2.Вземи един учебник по Български език и понаучи граматиката,точките,запета ите,тиретата ...
    3.Пий по едно силно кафе преди даскало за да не ти се налага да спиш в часовете по БЕЛ или да ходиш по това време на кафе.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не м0же.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    "може ли да споделя" и направо почва...

КОЙ ТИ Е РАЗРЕШИЛ, БЕ?

A по темата; не се занимавай с него, сама казваш, че те тъпче, нали? За какво ти е тогава? Огледай се и виж колко момчета има, не е единственият. Някой ден ще намериш подходящото момче. И един съвет - не се захващай с връзки от разтояние , нищо няма да излезе, само ще си тровиш допълнително живота и накрая пак ти ще страдаш, защото , повярвай ми, връзката ви няма да е вечна
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ще г0 забравиш... пр0сто изчакай да ти се махне 0т града, и... хах, едва ли ще се сетиш п0вече за нег0.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Защ0 така се ебавате с г0рк0т0 м0миче?
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си