- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко мисли и откровения, които не сте длъжни да четете..
Ми какво да ти кажа... Хубаво е, че се стремиш да бъдеш себе си и да правиш нещата така, както ги чувстваш ти самата, а не както ти казват другите. Аз също гледам да бъда индивидуална, но не отричам, че има ситуации, в които се примирявам с общоприетото. Не отричам също така, че има и моменти, в които и аз се замислам дали точно това "общоприето" е най-правилното и дали трябва да се съгласявам с него. Доста често ми се случва да влагам собствена логика в нещата и да стигав до други изводи, различни от тези на останалите. И когато стигна до тези изводи винаги се намира по някой, който да ме опрекне и да ми каже, че разсъжденията ми не са правилни, но въпреки това не мисля да се отказвам от тяхРазличните винаги са били гледани по друг начин от обществото, но честно казано предпочитам да се отличавам с нещо, отколкото да бъда поредната овца от стадото... Единственото, което мога да те посъветвам е да продължаваш да бъдеш себе си и да следваш своите собствени принципи, а не тези, които ти налагат останалите
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!