Цитирай Първоначално написано от sword
Цитирай Първоначално написано от alonedark
Аха...всичко материално било фалш!!Абе мойто момиче , като всичко материално е фалш , можеш ли да живееш без него.Съжалявам , че трябва да ти го кажа , обаче хората са създени , за да живеят с материалното , за да се водят по общоприетото и прочие.Не искам излишно да те критикувам , но трябва да излезнаш от тази превзета депресия и да се осъзнаеш най - после---ти живееш в тоя свят , в който дори и да не искаш , материалното е на власт!!!Започни да гледаш малко по - весело и ведро на нещата и започни да живееш с ново мото на живота някое по - различно от девиза---"ДНЕС СЕ СЪБУДИХ И РЕШИХ ДА ПРОМЕНЯ СВЕТА" -- казвам ти не става , доста хора преди тебе са пробвали , но просто не става...!!!
Звучиш като психиатър, който се опитва да наложи възгледите си.
Просветлението се разглежда като депресивно състояние?

Аз лично правя разлика между " искам да променя света " / " изразявам различна гледна точка от общоприетите " .

Аз не искам да променям никой. Живейте както сметнете за добре. Аз се чувствам добре и вечер заспивам с чиста съвест. Не съм депресирана пак казвам Живеете механично... не знам дали това е за вас всичко - спите, ядете и серете с извинение. Нещата са много по-различни за мен