- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Алкохол съкс
гордия се че не съм напълнялаПървоначално написано от DesSsi
не че пия![]()
26.05.10
E стига де и на мене много добре си ми влияе. :PПървоначално написано от tuzaro
П.С. Мацката от аватара ти е мнооого секси, чак ми се приисква да я почерпя нещо![]()
най - добре е по едно две коктейлчета в събота вечер и стига толкова...освен ако не искаме да стане грозна картинката![]()
http://24tradeai.com
Пия само на някакви събития който е неизбежно ! Примерно от 14-ти Февруари не бях пил до абитуриенският ми бал. Чуствам се перфектно и имам много повече енергияДо като пиех не ми се е случвало да кача килограми, може би защото няколко дни след запой съм спортувал или пък заради това че си стоя на едни 77 килограма от година 2 !
![]()
Ако искаш да отслабнеш наблегни малко на спорта и се храни няколко пъти на по-малко от колко да гладуваш и след време да се натъпкаш и става едно голямо НИЩО !
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
И аз пия само по поводи или като съм на село.Винаги попрекалявам,почвам да се лигавя,а после почва да ми се спи,прибирам се първа и си лягам моментално.На другата сутрин ми е лошо и не ми се яде![]()