Цитирай Първоначално написано от Everytime
интересно обаче как се свалят тия проценти ? ясно че с диета обаче каква НВД , ВМ-НВД или някаква друга

много кардио ли тряя щото при мен след кардио леко се отпускам

та въпроса ми е как да прая така,че да ако може след като съм тичал и съм се потил обилно корема да е стегнат а не отпуснато. По-добре не мога да го обясня

и някой който е напраел преса нека да ми пише по скайп.Имам така да се каже 2 реда обаче тряя сваля долната част а това ми е адски трудно и не знам как. Моля помогнете
Аз доста време так се мъчих ама само с четене по форуми не става, НВД за всеки един човек може да си е индивидуална като пропорции и т.н. Та какво направих аз, платих си на Републикански шампион по Класически културизъм за 2008, който е дипломиран кинезетерапевт и фитнес инструктор, като е подготвял и други хора които са ставали Републикански шампиони да ми изготви индивидуален хранителен режим и индивидуална тренировъчна програма, та за няколко месеца с диетата която ми изготви(става дума обаче за нещо много сериозно, всичко е до последния грам и милилитър, дори отделни подправки влияят на метаболизма) и за няколко месеца с тази диета и тренировките, постигнах много повече отколкото доста повече време бъхтете с не много ясна диета и тренировъчна програма