.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Помощ..

Помощ..

Знчи всичко започна така .. Научих от една приятелка , че е говорила зад гърба ми а всъщност ми пише някакви смс-и , че никога не е искала да ме нарани и т.н. и на другия ден след като го чух това звана й и тя дига и аз и викам " как може да си такава двуличница ма ?? " и тя " оо мършо стига си ме търсила ще те знам в боклука " некви такива .. и после аз почвам да пиша смси некви дето я обиждам в тях и т.н. после звана тя само затваря почвам да звана на другия и номер обижда ме се , псувам я , тя вика не ме псувай на майка ма аз продължавам .. без да ми пука какво може да стане и т.н. толкова мн бях ядосана .. 1-2 часа след случката аз усетих , че не трябва да се карам с нея , но вече беше късно тя ми беше писала смс " Стига си ми звъняла ма ненормалницо , ти наистина си луда както всички казват ма! Ако не престанеш ще ида във вивател да ти спра картата " Аз не престанах звънях непрекъснато а тя се ми биеше заето .. спрях замалко да я търся и и писах смс да си останем фр ако не иска да си ми каже .. и тя ми пише смс " не искам да сме нито приятелки , нито нищо. Остави ме на мира. " Това е последния смс който получих от нея .. след няколко дена звънна телефона .. исписа се името на един мой приятел. Дигнах и чух нейния глас " Ало " и аз вцепенена с треперещи ръце попитах " Кой е ?? " и тя " е как кой е " и аз едвам прошепнах името й " Мадлен ? " попитах аз , а гласа ми секна .. Тя пиеше и каза " пали мотоциклета на баща си и идвай " Аз попитах къде е , а те ме излъга .. не отидох .. каза ми , че гаджето й се кани да ме бие .. попитах я простила ли ми е а тя каза , че няма да ми прости и за това ми е звъняла да ми каже .. казала е пред моя приятел , че само я тормоза и някакви такива .. не искаше да ме види и чуе повече ..
    Кажете ми , какво да направя , че да ми прости ??

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-добре е да си продължите живота сами..Т.е. тя да продължи без теб,а ти без нея..След караници,псувания,бойове е много трудно да започнеш наново..Или поне според мен е така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    не е лошо да използвате главите си по предназначение, дами и господа .
    защото после ви болят !

А ей таквиз дето викат сульо и пульо да "бие" някой, е те такива им пожелавам да ги блъсне тир ! щото са жалки педе*аси !
    Край на изказването !

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Какво да правите ли? - Гръмнете се! най-добре ще е, според мен

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Как може да се псувате и обиждате по тоя долен начин?
    По темата: не прави нищо. Не смятам, че между вас има някакво приятелство.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Моля те,метни се от някоя сграда
    Ти си не само неграмотна,а и си супер тъпа селянка ... Говори на "МА",нарежда,а после искала да остане приятелка с момичето ... Ако бях на мястото на т'ва другото момиче щях да те смажа от бой!!!
    Между другото май доста често спиш/бягаш в/от часа по БЕЛ,защото почти нищо не ти се разбира
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

LOLOLOLOLOLOLOLOL
    Eбати мелето

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ти си не само неграмотна,а и си супер тъпа селянка ... Говори на "МА",нарежда,а после искала да остане приятелка с момичето ... Ако бях на мястото на т'ва другото момиче щях да те смажа от бой!!!
    Между другото май доста често спиш/бягаш в/от часа по БЕЛ,защото почти нищо не ти се разбира
    ++

какво да направиш? Ходи си в селото и остави нормалните хора на мира ..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Хъх какво правят хората. Толкова си зле, че няма на де повече

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Помощ..

Цитирай Първоначално написано от br0ken17
    след няколко дена звънна телефона .. исписа се името на един мой приятел. Дигнах и чух нейния глас " Ало " и аз вцепенена с треперещи ръце попитах " Кой е ?? " и тя " е как кой е " и аз едвам прошепнах името й " Мадлен ? " попитах аз , а гласа ми секна ..
    Гледаш много сърцераздирателни клипчета...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    о.О само аз ли не схванах смисъла
    и к'во очакваш , след като сте се напсували като за последно?!
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    очаква да преспят заедно след караница е най хубав секс-а нали ?

Ами единственото, което може да ви помогне на вас двечките е някоя да каже следната реплика: "Прощаваш ли ми, ма?! Да те е** в гъза!" Както гледам такъв език ползвате, за да комуникирате двете... не знам
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

За какво ти е да ти прощава, какво е това ваше приятелство ? Я пораснете и двете !

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    .. Не мога да разбера кой ви е учил на този порсташки език .. :X

(Не) съжалявам за спама.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Това е най-простата тема която съм чела тук..
    Раздела е грешен, ама това е друга тема..
    Какво очакваш да стане като ти прости? А ти как ще и простиш?
    Що за хора сте вие беееее..

на мен пък авторката ми се струва лесбо . Не ще да я остави, щото иска да й оближе езика И авторката е мн проста

Не съм чел коментарите , но искам да ти кажа,че неможе да се държиш по този просташки начин! И в следващия момент да се надяваш да ти прости! + Това мисля ,че щом сте си разменили такива убиди за почти нищо ,не сте никакви добри приятелки..моето мнение ..

Голям фен Аватара на azida
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

напълно съм съгласна,но и да добавя...Незнам колко добри приятелки сте че да ти гожори зад гърба, но начина не е да я храниш и тормозиш по телефона.Ако си толкова обидена просто прекрати всякакви контакти с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си