Знчи всичко започна така .. Научих от една приятелка , че е говорила зад гърба ми а всъщност ми пише някакви смс-и , че никога не е искала да ме нарани и т.н. и на другия ден след като го чух това звана й и тя дига и аз и викам " как може да си такава двуличница ма ?? " и тя " оо мършо стига си ме търсила ще те знам в боклука " некви такива .. и после аз почвам да пиша смси некви дето я обиждам в тях и т.н. после звана тя само затваря почвам да звана на другия и номер обижда ме се , псувам я , тя вика не ме псувай на майка ма аз продължавам .. без да ми пука какво може да стане и т.н. толкова мн бях ядосана .. 1-2 часа след случката аз усетих , че не трябва да се карам с нея , но вече беше късно тя ми беше писала смс " Стига си ми звъняла ма ненормалницо , ти наистина си луда както всички казват ма! Ако не престанеш ще ида във вивател да ти спра картата " Аз не престанах звънях непрекъснато а тя се ми биеше заето .. спрях замалко да я търся и и писах смс да си останем фр ако не иска да си ми каже .. и тя ми пише смс " не искам да сме нито приятелки , нито нищо. Остави ме на мира. " Това е последния смс който получих от нея .. след няколко дена звънна телефона .. исписа се името на един мой приятел. Дигнах и чух нейния глас " Ало " и аз вцепенена с треперещи ръце попитах " Кой е ?? " и тя " е как кой е " и аз едвам прошепнах името й " Мадлен ? " попитах аз , а гласа ми секна .. Тя пиеше и каза " пали мотоциклета на баща си и идвай " Аз попитах къде е , а те ме излъга .. не отидох .. каза ми , че гаджето й се кани да ме бие .. попитах я простила ли ми е а тя каза , че няма да ми прости и за това ми е звъняла да ми каже .. казала е пред моя приятел , че само я тормоза и някакви такива .. не искаше да ме види и чуе повече ..
Кажете ми , какво да направя , че да ми прости ??