.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    vraca

Проблем с клавиатурата

Днес си купих нова клавиатура която e без необходимост от инсталация на драйвери.Хубаво,вкарах си я там в usb порта и ми излезе прозорец за инсталация май -Welcome to the found new hardware wizard опитах всичко но постоянно ви дава грешка....
    "Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Хвърлих боб и разбрах проблема...

Кажи марката и модела на клавиатурата... как така с USB?? Еее като дадеш Welcome to the found new hardware wizard >Cancel не ти ли бачи клаиватурата?В кутията немаше ли диск?Нещо се бърка компа ти ... Тази информация която си дал/а не е достатъчна да разберем ... От къде си я купи?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Град
    vraca
    Такаа...
    Клавиатурата ми е "Slimline mini keyboard"-SL640 с USB кабел е и се свързва с usb порта на компютъра и да няма диск
    "Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"

Град
    Варна
    Имаше едни USB преходници ли там както им викат .Значи отиваш в магзина и казваш искам един преходник.От едната страна да е за USB ,а от другата да е за клавиатура.

Нещо такова или в много по-малък вариан

Може да си го купиш от тука... от тука ... мисля ,че е това,но най-добре е да отидеш в магазина и там да ти кажат ... това мисля ,че нещоз а видео .То той и човека не е дал никво инфо..
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    и аз преди щях да си взимам безжична клавиатура поразпитах за тях и се отказах нямам мн доверие в тези клавиатури трябваше с кабел да си вземеш според мене мн яко си се набутала ж кълта

Град
    Варна
    Пич като не разбираш не пиши!!! Тази клавиатура не е безжична ами с кабел и накрая има USB за вкарване а не обикновените...

Град
    vraca
    ,Аз си я свързвам в USB порта и ми излиза прозорец за нещо като инсталация обаче всеки път ми показва грешка

Цитирай Първоначално написано от taraa
    ,Аз си я свързвам в USB порта и ми излиза прозорец за нещо като инсталация обаче всеки път ми показва грешка
    Пробвай да я включиш в друг USB порт. Грешката най-вероятно е защото не може да открие подходящите драйвери за новата клавиатура! Можеш да пробваш да инсталираш и драйверите ръчно от "Device Manager"-а, като драйверите ги търси в папка "Windows/System32/drivers/"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си