- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как можем да си помогнем?
Не ми обръщаите на правописа изобщо не съм на ти с БГ лексиката.(Просто от всички предмети в училище този не ми влизаше в главата )Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
ПТ:Това е много индивидуално ... някой хора се подават на конфронтации други не . От както същствувам променям хората около мен ... винаги съм го можел и никога не съм го правил нарочно ... от скоро знам че е така защото ми го казаха няколко човека ...
Номера е да ги повярват че това е правилната стъпка ... (примерно с класа ми, не сме от най- интилигентния клас, на никой не му се следваше ... а сега повече от половината мислят да пишат на 2-3 места, поне да пробват. Казах им истината че ако не се потрудят за бъдещето си то няма да е никак розово ...
за 2-рото - Позитивен човек съм ... и от книгите които съм чел и живота ми до сега си направих извода че с добра дума се постига всичко ..
3- по-горе обясних, ако не ми вярвате поне опитайте 2 дена да изпълнявате съветите им, ще има ефект(добър) върху самите вас !
4-Има много информация която рано или късно ще ви свърши работа ...
5-това няма как да го обясня на човек който вече е затънал в собствените си лъжи и се мисли за нешоповече от колкото е в същност ...
6- това ще последва ако сте по позитивно настроени ...
7- това не мога да ви го обясня, не знам и как, но знам че нищо хубаво не чака човек който мисли че с парите ще си направи хубав живота ...
8-това също ще дойде ако станете добри ... когато видите че с вашите добрини злоупотребяват не преставайте да ги правите просто ще знаете че не е хубаво и Вие да не злоупотребявате с чуждите ...
Постигате едно равновесие с околните, което ви акра да се чувствате напълно свободни да изживеете живота си пълноценно![]()