- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Презрамки
Като хванете тен и ви се отбележи горнището на банския после какво правите за да не стои супер гадно с изрязани потници и блузи ?
не може ли просто да си махнеш пресрамките като се печеш ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
вие така ли правите ?
На мене ми е някво малко гадно да си махам горнището пред разни дъртаци и други около мене
на мене ми е някво грозно
ако ще мажката да има и най-яките цици пак ми е грозно да се тръсне гола.
като не искаш да стои грозно с потник или бюстие махаш презрамките , а после ходи на солариум да се изравни![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Когато съм по гръб свалям презрамките, а когато съм по корем свалям презрамките и разкопчавам горнището. Ако пък не ти се занимава може да си вземеш бански без презрамки. Но не ти препоръчвам да влизаш във водата с такъв - големи поразии стават![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
шегувах се за махането на горнището![]()
иначе както казаха може бански без презрамки![]()
ами купуваш си по- изрязан бански и махаш презрамките. а какво като гърдите ти са бели, тях ще си ги гледаш само ти и някои други избрани хора.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами просто премествам наляво/надясно презрамката, за да почернее и там. Иначе за гърдите, ако не искаш да си показваш 'прелестите' на 'разни дъртаци' можеш да се печеш на друго място, където няма хора.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
опасно е да се печете без горнище, слънцето е вредно за гърдите![]()
Ми аз съвет не мога да ти дам, защото не съм привържничка на тена. Изглеждам като циганка. Но идеята с местенето на презрамките е добра![]()
![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]