- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за класна
Здравейте!Тази година завършвам 7 клас и понеже моя клас е несериозен и никога не сме събирали пари за подарък на класната,винаги сме копували на групи ,но тази година понеже е последна и искаме да купим нещо наистина оригинално.Може ли някакви идейки за подарък , който ще я зарадва.
тази тема ми хар значи гледайте само да не и купите някой химикал ще е мн тъпо та тя цял живот само пише пише та пише може да и купите някой гердан от перли или др не са мн скъпи горе долу кам 180лв грубо казано
Букет цветя, бутилка вино и бонбони в хубава опаковка.
Ние в седми клас на класния подарихме химикал, оръсихме се с над 50 лева... Представяте ли си?![]()
А пък на класната миналата година й подарихме една голяма кошница с цветя. Много я хареса и мисля, че цветята са най-добрият подарък, въпреки че умират бързо.
Първоначално написано от VALady
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да ни би да е златен + златно мастило![]()
![]()
![]()
Не знам какъв е бил, но доста се прецакахме...Първоначално написано от xWandereRx
![]()
ооо Те от сега събират съучениците за подарък НО аз съм казала че пари за подарък няма да дам![]()
26.05.10
Нещо като книга, и на всяка страница, един от вашия клас да напише послание към госпожата ви и да се подпише.. Накрая групова снимка ии айдее готово.. Ааа да БУКЕТ.![]()
кактус... всеки път като се ободе на него, да се сети за васПървоначално написано от sladuranata1112
![]()
yees,yees very nice ...кактус трябва да е =D>Първоначално написано от Tempest
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ами то си зависи от класната ви. Защо не помолите някой учител на който имате доверие да ви даде идея или да я поразпита? На нас миналата година ни помогна госпожата по английски (то винаги тя ни помагаше). Подарихме на класния цифров фотоапарат с няколко снимки на класа вътре. Оръсихме се 200лева, но наистина го зарадвахме. НО ако тя има този подарък се обезсмисля... Както казах госпожата разпита, разбра че той няма и ние решихме да му вземем това. Проучете внимателно въпроса.
Горе долу по колко пари ще събирате?
ам ти от кое даскало сиПървоначално написано от sm_95
![]()
![]()
В същата дилема съм и аз..И не мога да реша какво да й купя..
Замислям се за цветя и някакъв албум или сувенир
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И ние се чудим. Пък и за повечето е последна година в това даскало...