- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде е проблема?
Аз съм момче на 15г. със сини очи кестенява коса 1.68 висок 55 килца здравичко тяло сръвнение с другите ми връсници,ужасно мил,не избухвам въобще но съм доста свит така да се каже
Та да мина към същинската част.Така значи ужасно много харесвам една моя съоченичка.И съм много объркан защото някакси държанието и е странно.Понякога имам чуството че и тя ме харесва,но понякога имам чуството че а нея съм просто като духче.А тя е ужасно мила и красива.Да не би да е нещо от държанието ми впрочем това че съм доста свит и гледам да страня от другите зада не се занимавам с глупости и това че ми е трудно да говоря като съм с момиче
Кажете ми какво да правя,как да се отпусна малко?И нз до сега само от каки съм чувал че съм хубав а от мои връснички не
А и като ми кажат това ставам червен като някой домат
А и сега се сетих още нещо!Да не би това че се държи странно с мен да е защото в даскало съм отличник? (Не съм отварял учебник през цялата година и не съм зубар !!! ) Това защото момичетата май не харесват умни момчета се сетих ама аз нали не съм и питам просто.
Май малко тъпичак е коментара за което се извинявам :/
Make LoVe Not War!
Аз да не съм питал "убав ли съм"ок ще кача ама кажете как да си я бутна за главна на профила
![]()
Make LoVe Not War!
Качи я в prikachi.com - копи линка отдолу, пейст да те видим, пък после ще ти обесняваме как да я качиш във форума.
По темата: Общувай повече. Не мисли за тия неща и се отпусни. С времето като се опознаете ще и признаеш чуствата си и така..
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Щом я харесваш и го кажи направо,без заобикалкиСамо не се сдухвай,защото няма да стане по-добре!Айде успех
![]()
Аууу ужас по голяма не можа ли да стане тая снимкаЧак ужуленият ми нос дето се изтърсих от една люлка се вижда ...
И да предопредя че според мен съм си доста грозничък и малко погледа ми е толкова лош поради проблем с очите
![]()
Айде вижте я и казвайте каквото имате ама 100% че като я видите ще изпаднете в шок![]()
![]()
Линкче ------------->www . prikachi . com /i mages.php?files/1620405A.jpg
Само си ги съединете че не дава да пращам линкове
Тц тц к'ва излагация ще падне ся ама карай.
Make LoVe Not War!
Всички момичета в темата искаха да ти видят сините очи. До тук имаш едно голямо предимство. Останалото е да заговориш съученичката си, понякога да я изпращаш след училище до някъде като се прибирате, да й обръщаш повече внимание, а и най-вече тя да разбере, че я харесваш. Другата подробност е да си намериш и други приятелки от даскало, така че от време на време тя да те забелязва в компанията на момичета и някак да чувства, че си има конкуренция за теб, а това да я накара да се решава по-скоро... НО най-основното си остава това ти да не спечеш и да почнеш да се държиш като момче, да я закачаш, да си показваш рогата, т.е. тя да види, че имаш характер, както и да изпъкваш с малко умишлена кретения в класа си, така че да не те смята за сдухан зубър примерно...![]()
Еми това за момичетата е малко трудно защото са доста надменни,а това за закачанията и такива работи нещо не и допада защото един вече изяде доста гаден шамар от нея(На мен не би ми одарила де ама не искам да опитвам че да не стане зле
)
Make LoVe Not War!
Аз много харесвам интелигентни момчета!Не надути,а интелигентни...Също така умирам за тъмнокоси със сини очи...Но както всички знаем,не външността е най-важното в един момък...Трябва да е мил и внимателен,да те уважава...Но такива не останаха,тъй че стига съм мечтала![]()
еми нз наистина поколението от 93г нагоре е станало доста лигаво
А за критериите мисля че май отговарямпоне се старая де
![]()
Make LoVe Not War!
Първоначално написано от elizabethg
Щях да кажа същото нещо!!![]()
![]()
по темата: Сближете се малко. Отивай при нея в междучасията, щом си притеснителен можеш да й вземеш скайпа и там да се опознаете. След като станете по-близки й кажи какво чувстваш.
п.п: Според мен е малко тъпо направо да отидеш и да й кажеш "Абе аз много та харесвам ии такова.." и през тва време както казваш ти, да си червен като домат.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't