Безумно влюбен и вече отчаян ! Моля ви за вашето мнение !
Здравйте.Така и преди съм писал тук за това , но искам пак вашето мнение.Така, накратко запознахме се в университета с едно момиче.Харесах я много.Започнахме да общуваме,това онова,гушкаше се с мен и така.След време тя ми каза няколко пъти,че не иска нищо,но аз не се отказвах и последния път в който тя ми каза , да не очаквам нищо,аз се сасипах,после се скарахме,защото се отдръпнах и вече даже не искаше да сме приятели.После не си говорехме месеци.И ето скоро започна тя да ми пише,после ми сподели,че съм и липсвал,как съм се лигавил и тя ми се е смеела и т.н.Сподели ми даже,защото за студенстския празник бяхме в една стая и си направихе много хубави снимки,че брат и ги е истрил по погрешка и ми каза , че това едва ли не са били най-хубивите моменти там с мен в стаята (аз не направих нищо там тогава,защото съм влюбен и подхождах плахо).Тя ми ги искаше няколко пъти и така.После се виждахме.Бяхме в нас тя ме гушкаше,даваше ми да я целувам по бузата и т.н.Ходих и у тях,четохме нещо по един предмет,понеже нали учим заедно,беше се сгушила в мен.Последния път излезнохме пак,бяхме на кафе до тях,опитах се да я гушкам , да я целувам.Тя ми даваше , но беше плахо.Каза ми че е свикнала да си ме обича и не знае как ще реагира ако ме види с друга,според мен това са само думи.Вечерта разбрах,че се е върнала при бившия си.Тя го крие,но аз знам.Видя,че ми става гадно,но нищо не ми каза по скайпа.На следващия ден бяхме в унито,не си казахме и здрасти.Вечерта по чата ме пита какво правим и че не може да бъдем друго освен приятели.Аз и наговорих много неща.На нея и е пределно ясно , че съм безумно влюбен в нея.На следващия ден тя видя ,че едва ли не съм съсипан и ми каза , че едва ли не съм луд и защо продължавам да си мисля за нея,нали и преди имаме голяма история и знае отдавна,че я обичам.Аз и казах,че оптах всичко за да я забравя-опитах и с момичета и какво ли не и не става, и не мога да я забравя, и тя нищо не ми каза.После ми каза,че с мен не се чувствала щастлива.Казах и че това няма как да ми помогне.Започнах да и казвам,какво ли не и накрая и казах , че съжалявам , че не я правя щастлива.Нищо не отговори.Имала е мнго гаджета.За какви ли не не ми говореше и с кой ли не се е оптиала,а аз се изяждах отвътре.Всеки ще хареса само мен не ! Какво ли не опитах за да съм с нея , какво ли не и казвах,когато бяхме заедно, някъде се гушкахме и сякаш ей сега ще стане нещо, а впоследствие нищо.Иаме си доста история с нея и хубави моменти.Но накрая ми казва , че не я правя щастлива , а това е вече е голяма дума.Вече според мен се осъзнава,че любовта ми към нея е истиснка и не съм говорил напразно думи.Не ме игнорира все още и ми пише.Имала си е и други момчета ама тя направо ги реже и не общува с тях, а с мен не е така.Може би поне нещо малко е имала към мен.Много неща сме си споделяли.Как ще и бъдя притятел като знам, че е с друг ! Напразно ли ги каза тези думи,че съм и липсвал ? Допуска ме до себе си , а всъщност друго става.Какви ли не съвети получих и помощ,направо опитах всичко за да съм с нея , както и да я забравя.Не става.Казах и че няма да я забравя и ще трябва просто да живея с това.Чувах какви ли не неща относно достойнство,продължи напред,тя си играе и т.н. Това не ми го казвайте.Каквото и да е вече съм безумно влюбен.Моля ви само да ми кажете вашето мнение за ситуацията.Кажете ми все пак дали тя нещо е испитвала или испитва според вас,просто аз вече не знам.Дали въобще се е замисляла някога да сме заедно.Виждам , че за сега още иска да общуваме.Какво ще стане по нататък не знам. И трябва да попитам,въпреки че няма смисъл,дали някога мога да бъда с нея? Кажете си вашето мнение и какво испитва според вас тя към мен от всичко до тук споделено от мен.Благодаря ви много предварително !