- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам съвет..
вече нямам нужда от съвет . .
.. обади му се и го питай какъв му е проблема
или като го видиш, отиди при него и поговорете!
много са ми странни и смешни тия работи, срамежлив бил .. ама не е срамежлив да ти пише у скайпа или да ти дигне като му звъниш, нали?можете ли да общувате в нета, значи би трябвало да можете и наживо!
![]()
Изненадай го с нещо, бъди изобретателна
GTA Stunting
Вдъхни му доверие, че може да действа. Кажи му, че го харесваш. После гледай цирка. Има два варианта. Да гледа като застрелян или много, много да се зарадва. Това е цялата философия. Нищо друго, нито късметчета във фейсбуук, нито мечета по скайп ще са толкова ясни колкото просто едно "Харесвам те много, ти какво мислиш?".Ако е срамежлив просто не очаквай, че ще се промени. Няма да успее да преодолее страховете си. Може би пък досега не си е имал дори приятелка, а не иска да рискува да загуби твоето внимание за това чака да му подариш момента. Ами просто се пробвай, а и да стане някаква каша, то поне ще знаеш, че веднъж завинаги сте се разбрали ясно по въпроса.
![]()
Интернет любооооооооооов.. смешки !
Това е болест, няма лек..
Кажи му да се държи като мъж, а не като пикльо !
у..
нз..
На колко си - 12, 13 ??
Хехе, само не казвай, че си теглила 259 късмета, докато не си изтеглила този, който искаш
Иначе ако ти харесва, вземи му се обадиУспех!
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
бах та в лудата майна, че аз с колкото хора си пиша в скайп и говоря по телефона требе да съм някъв с 50 гажета майна, пък във фейсбука като ми се падне късметче че ше изчукам иван трябва ли да го правя![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.