Цитирай Първоначално написано от danibebi
Цитирай Първоначално написано от ecstazy
Ще споделя. Привързах се към едно момиче за 10 месеца г/д и това ми е грешката. Преди 2 месеца тя започна да се сърди и да се държи по ебати бруталния начин. ИМам толкова хубави спомени с нея.. Всеки ден я виждам, все пак сме от 1 клас. Всеки ден ми се реве... И само се питам защо се привързвам толкова лесно?! Защо не може да спре да ми пука за нея !? Пффф боже, защо съм такава, че не мога да й кажа нещо лошо?! Когато имам възможност да говоря с нея, не казвам това, което искам. А после се разяждам, че не съм я поставила на мястото й и да разбере че съжалявам. Най хубавите ми спомени с нея са на 2та "купона". Тогава пробвах наргиле за пръв път, тогава беше много яко...
Миличка,знам как се чувстваш.Явно с говорене не става.И аз бях в подобно положение преди с една приятелка,неможех да направя нищо,всичко бях опитала и накрая тя сама ме попита да се сдобрим.В крайна сметка тя ми каза,че се е чатнала,че за такива глупости просто не си струва да сме скарани. Явно неможеш нищо да направиш,което е гадно.Остави я,все някога ще те потърси,сигурна съм.Ако ти е била наистина приятелка,ще те потърси.
Да ама почвам да си мисля че изобщо няма да ме потърси. Как, като не й пука ?! И все пак ти благодаря