- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Недей да мълчиш !!!
Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите ? Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е честно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знае ли и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
ДА НЕ МЪЛЧИМ ............
sleda ot lubovta
Личи ти просто, колко се скъсваш от учене.
Седни си прочети уроците и после се бори с правителството.
Първоначално написано от babatigosho
и кво като са знаели темата? от това не следва, че ще имат отлични оценки или изобщо, че ще изкарат повече от 3
пф само темата им осигурява 3 и нещо защото са 30 точки ,а 24 са за 3 ,аз достачно си уча...
sleda ot lubovta
За това ли пишеш по - неграмотно и от прадядо ми?Първоначално написано от Princessani
Ако си беше учила - щеше да ти е лесно. Всичките матури всъщност са сравнително лесни, ама просто всички ви мързи да мислите и да запаметявате.
+1Първоначално написано от theImmoral
Тази тема си проси ключа. А ти какъв/каква се падаш,че ще казваш на хората как да си вършат работата? theImmoral ти каза вече.. седни си на задника и учи,а недей да се правиш на бог/иня,че верно пишеш по-неграмотно и от.. не знам..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
матурите ,че не бяха толкова трудни не бяха,ама бих казала,че никак не е лесно да се научи и запомни всичко по които и да е предмет ,а някой на готова просто не е справедливоПървоначално написано от theImmoral
sleda ot lubovta
Това прозвуча ли добре в главата ти, преди да го пуснеш?Първоначално написано от Princessani
Аз не го разбрах, не знам за другите.
Това, което разбрах мога да ти кажа, че за това не ти дават който и да е предмет, ами ти дават този, който поискаш. Толкова ли е трудно да си научиш по един предмет?
ми да то е един предмет за една матура ,ама дипломата ти не е един предмет ,а 15 и там е разликата на всичко ...Първоначално написано от theImmoral
sleda ot lubovta
който както си го направи...сещаш се...![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Еми като искаш добра диплома, ще учиш по всичко. Познавам хора, които го правят и не е толкова трудно. Инак тук е България - ще се примиряваш.Първоначално написано от Princessani
ми то защото всички се примирявате ,то и за това ми то е България ,тук е нормално да ни тъпчат и да се гаврят с нас ....... продължавайте все така и ще видим до къде ще стигнем.....Целта на матурите беше равноправност на всички ,реални резултати и добър начин за влизане в университет ! Къде е тва равноправие ? Каква всъщност е целта на матурата ,кой е по-богад от другия ,за да прати за матура или що пък не за диплома -вече и това е извесно .....Първоначално написано от theImmoral
Каква е истинската цел на тези матури ?
sleda ot lubovta
Та какво правиш ти, че говориш за НАС?
С какво си толкова по - непримирена?
Аз изразявам несъгласието, чрез сформирането на младежки групи и обсъждането на възможни действия срещу дадени несправедливости. Колко по - непримирена от мен си?
Няма на къде, драга... Няма на къде. Народа са овце, а ние сме част от стадото. Никой не му пука за несъгласието ти, стига да си малцинство.
ми ако има повече хора ,които си изкажат собственото си мнение нещата в България може да се подобрятПървоначално написано от theImmoral
.Целта на матурите беше равноправност на всички ,реални резултати и добър начин за влизане в университет ! Къде е тва равноправие ? Каква всъщност е целта на матурата ,кой е по-богад от другия ,за да плати за матура или що пък не за диплома -вече и това е известно .....
Каква е истинската цел на тези матури ?
sleda ot lubovta
Тази тема се напълни с ненужни спорове. НИЕ не сме никои,че да тръгнем да променяме нещо в тази държава. Ако ставаше само от една анкета във форум като този...ехее..![]()
Говори за себе си ,ако ти се имаш за никои,не всички са с това мислене........ А и все от някъде се почва ...Първоначално написано от elito0o0o0
sleda ot lubovta
Като се мислиш за овца, как искаш отсрещният да те помисли за човек?
Народ - стадо, точка.
не съм съгласна с теб и толковаПървоначално написано от theImmoral
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм права за себе си и до няква степен и ти ........
sleda ot lubovta
+1Първоначално написано от theImmoral
А ти явно наистина се мислиш за великa ,а?![]()
Що не идеш с една къртечница в парламента и да ги избиеш всичките?![]()
Аз съм потресен от правописните способности на тази млада политическа бунтовничка...ако е писала така и на матурата, нищо чудно да я върнат в 5 клас...
А по темата - мисля, че, ако тези, които са знаели темата, са толкова ученолюбиви като теб и 17 пъти да я анулират и наизуст да я научат, все тая. Кел файда, кауза пердута...![]()
Мога ли да задам въпроса от кое училище се леят тези граматически и литературни познания?![]()
Саше,с нейните способности може дори учителка по БЕЛ да стане!![]()
Без проблем може да стане учителка. Особено в *елитна* гимназия.
Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте...
БЕЛ е най ужасния предмет![]()
26.05.10
Аз какво да кажа като една от моя клас е дъщеря на тая по БЕЛ и знаеше отговорите на матурата по АЕ.. не ме е яд че ги знаеше, а че не даде да препишем..![]()