.

Виж резултатите на анкетата: да не мълчил или да замълчим ?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да замълчим

4 23,53%
  • аз няма да замълча

13 76,47%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Недей да мълчиш !!!

Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите ? Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е честно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знае ли и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
    ДА НЕ МЪЛЧИМ ............
    sleda ot lubovta

Личи ти просто, колко се скъсваш от учене.
    Седни си прочети уроците и после се бори с правителството.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    и кво като са знаели темата? от това не следва, че ще имат отлични оценки или изобщо, че ще изкарат повече от 3

пф само темата им осигурява 3 и нещо защото са 30 точки ,а 24 са за 3 ,аз достачно си уча...
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    аз достачно си уча...
    За това ли пишеш по - неграмотно и от прадядо ми?
    Ако си беше учила - щеше да ти е лесно. Всичките матури всъщност са сравнително лесни, ама просто всички ви мързи да мислите и да запаметявате.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    аз достачно си уча...
    Ако си беше учила - щеше да ти е лесно. Всичките матури всъщност са сравнително лесни, ама просто всички ви мързи да мислите и да запаметявате.
    +1
    Тази тема си проси ключа. А ти какъв/каква се падаш,че ще казваш на хората как да си вършат работата? theImmoral ти каза вече.. седни си на задника и учи,а недей да се правиш на бог/иня,че верно пишеш по-неграмотно и от.. не знам..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

аз достачно си уча...
    матурите ,че не бяха толкова трудни не бяха,ама бих казала,че никак не е лесно да се научи и запомни всичко по които и да е предмет ,а някой на готова просто не е справедливо
    sleda ot lubovta

матурите ,че не бяха толкова трудни не бяха,ама бих казала,че никак не е лесно да се научи и запомни всичко по които и да е предмет ,а някой на готова просто не е справедливо
    Това прозвуча ли добре в главата ти, преди да го пуснеш?
    Аз не го разбрах, не знам за другите.
    Това, което разбрах мога да ти кажа, че за това не ти дават който и да е предмет, ами ти дават този, който поискаш. Толкова ли е трудно да си научиш по един предмет?

Това прозвуча ли добре в главата ти, преди да го пуснеш?
    Аз не го разбрах, не знам за другите.
    Това, което разбрах мога да ти кажа, че за това не ти дават който и да е предмет, ами ти дават този, който поискаш. Толкова ли е трудно да си научиш по един предмет?
    ми да то е един предмет за една матура ,ама дипломата ти не е един предмет ,а 15 и там е разликата на всичко ...
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    който както си го направи...сещаш се...
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

ми да то е един предмет за една матура ,ама дипломата ти не е един предмет ,а 15 и там е разликата на всичко ...
    Еми като искаш добра диплома, ще учиш по всичко. Познавам хора, които го правят и не е толкова трудно. Инак тук е България - ще се примиряваш.

Еми като искаш добра диплома, ще учиш по всичко. Познавам хора, които го правят и не е толкова трудно. Инак тук е България - ще се примиряваш.
    ми то защото всички се примирявате ,то и за това ми то е България ,тук е нормално да ни тъпчат и да се гаврят с нас ....... продължавайте все така и ще видим до къде ще стигнем.....Целта на матурите беше равноправност на всички ,реални резултати и добър начин за влизане в университет ! Къде е тва равноправие ? Каква всъщност е целта на матурата ,кой е по-богад от другия ,за да прати за матура или що пък не за диплома -вече и това е извесно .....
    Каква е истинската цел на тези матури ?
    sleda ot lubovta

Та какво правиш ти, че говориш за НАС?
    С какво си толкова по - непримирена?
    Аз изразявам несъгласието, чрез сформирането на младежки групи и обсъждането на възможни действия срещу дадени несправедливости. Колко по - непримирена от мен си?
    Няма на къде, драга... Няма на къде. Народа са овце, а ние сме част от стадото. Никой не му пука за несъгласието ти, стига да си малцинство.

Та какво правиш ти, че говориш за НАС?
    С какво си толкова по - непримирена?
    Аз изразявам несъгласието, чрез сформирането на младежки групи и обсъждането на възможни действия срещу дадени несправедливости. Колко по - непримирена от мен си?
    Няма на къде, драга... Няма на къде. Народа са овце, а ние сме част от стадото. Никой не му пука за несъгласието ти, стига да си малцинство.
    ми ако има повече хора ,които си изкажат собственото си мнение нещата в България може да се подобрят

.Целта на матурите беше равноправност на всички ,реални резултати и добър начин за влизане в университет ! Къде е тва равноправие ? Каква всъщност е целта на матурата ,кой е по-богад от другия ,за да плати за матура или що пък не за диплома -вече и това е известно .....
    Каква е истинската цел на тези матури ?
    sleda ot lubovta

Град
    Galapagar
    Тази тема се напълни с ненужни спорове. НИЕ не сме никои,че да тръгнем да променяме нещо в тази държава. Ако ставаше само от една анкета във форум като този...ехее..

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Тази тема се напълни с ненужни спорове. НИЕ не сме никои,че да тръгнем да променяме нещо в тази държава. Ако ставаше само от една анкета във форум като този...ехее..
    Говори за себе си ,ако ти се имаш за никои,не всички са с това мислене........ А и все от някъде се почва ...
    sleda ot lubovta

Като се мислиш за овца, как искаш отсрещният да те помисли за човек?
    Народ - стадо, точка.

Народ - стадо, точка.
    не съм съгласна с теб и толкова аз съм права за себе си и до няква степен и ти ........
    sleda ot lubovta

Град
    Galapagar
    Народ - стадо, точка.
    +1
    А ти явно наистина се мислиш за великa ,а?
    Що не идеш с една къртечница в парламента и да ги избиеш всичките?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз съм потресен от правописните способности на тази млада политическа бунтовничка...ако е писала така и на матурата, нищо чудно да я върнат в 5 клас...

А по темата - мисля, че, ако тези, които са знаели темата, са толкова ученолюбиви като теб и 17 пъти да я анулират и наизуст да я научат, все тая. Кел файда, кауза пердута...

Мога ли да задам въпроса от кое училище се леят тези граматически и литературни познания?

Град
    Galapagar
    Саше,с нейните способности може дори учителка по БЕЛ да стане!

Без проблем може да стане учителка. Особено в *елитна* гимназия.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте...

БЕЛ е най ужасния предмет
    26.05.10

Аз какво да кажа като една от моя клас е дъщеря на тая по БЕЛ и знаеше отговорите на матурата по АЕ.. не ме е яд че ги знаеше, а че не даде да препишем..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си