.

Виж резултатите на анкетата: да не мълчил или да замълчим ?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да замълчим

4 23,53%
  • аз няма да замълча

13 76,47%
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Недей да мълчиш !!!

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е чесно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знаели и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
    ДА НЕ МЪЛЧИМ ............
    Ти си изключително тъпо и неграмотно същество!!!

1.Тия индивиди с привилегийте са знаели само последния въпрос и то вечерта преди изпита и най-много да са прочели някоя разработка в нета,което не означава,че ще успеят да се справят сами.А и ако са тъпи и всичко друго им е грешно ...
    2.Как ще се радват на високи оценки на гърба на другите?!Ти въобще знаеш ли,какво значи израза "на чужд гръб"?!Това е,когато някой не направи нищо и пак си изкара високата оценка,заради други хора,а в случая не е така.
    3.Какъв резултат са знаели ония според теб?!Резултат има след като бъдат проверени ... Или имаш предвид,че са знаели темите?!
    4.Ти пък къде се слагаш сред хората,които са учили?!Я се виж,колко си неграмотна - за к'во учене говориш въобще?!
    5.Спокойно,ти повече от Среден (3,00) няма да изкараш с този правопис и граматика ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте...
    Ако се борим заедно може и да ни чуят !
    sleda ot lubovta

^много сме.. силни сме..!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е чесно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знаели и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
    ДА НЕ МЪЛЧИМ ............
    Ти си изключително тъпо и неграмотно същество!!!

1.Тия индивиди с привилегийте са знаели само последния въпрос и то вечерта преди изпита и най-много да са прочели някоя разработка в нета,което не означава,че ще успеят да се справят сами.А и ако са тъпи и всичко друго им е грешно ...
    2.Как ще се радват на високи оценки на гърба на другите?!Ти въобще знаеш ли,какво значи израза "на чужд гръб"?!Това е,когато някой не направи нищо и пак си изкара високата оценка,заради други хора,а в случая не е така.
    3.Какъв резултат са знаели ония според теб?!Резултат има след като бъдат проверени ... Или имаш предвид,че са знаели темите?!
    4.Ти пък къде се слагаш сред хората,които са учили?!Я се виж,колко си неграмотна - за к'во учене говориш въобще?!
    5.Спокойно,ти повече от Среден (3,00) няма да изкараш с този правопис и граматика ...
    за твое сведение ще имам поне 4
    sleda ot lubovta

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте...
    Ако се борим заедно може и да ни чуят !

Град

Значи яко си преписвала - браво!!!

А ако не си - то тогава аз трябва да имам поне 7,защото няма как неграмотен индивид като теб,който не знае къде се слага "И" и къде "Й",който пише "знаели" като "знае ли","честно" като "чесно" и т.н. да има 4-ри при условие,че доста от въпросите бяха свързани с правопис и пунктуация.

А скандал ли има тука..? Казвайте какво става и да се включвам и аз..

Значи яко си преписвала - браво!!!

А ако не си - то тогава аз трябва да имам поне 7,защото няма как неграмотен индивид като теб,който не знае къде се слага "И" и къде "Й",който пише "знаели" като "знае ли","честно" като "чесно" и т.н. да има 4-ри при условие,че доста от въпросите бяха свързани с правопис и пунктуация.
    хаха ми теста ми е почти верен ,с малки грешки така ще имам повече от 40 точки по бел ,а за история нямах толкова време и от там незнам какъв ще е резултата .......
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мислиш ли,че с тази тема ще "накараш" някои да си тъсят правата ?
    - НЕ,нали ? Тогава за какво се "мъчиш"..А и ако си учил/а съвестно цяла година - ще си имаш висока оценка..Не мислиш ли ?
    Да,не е справедлива,но пък нито ще анулират работите,нито ти ще имаш ниска оценка,щом си "късал/а гъза си" от учене
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Моето момиче,ако се съди по скалата от предишните години 40 точки са си за 3!От 48 нагоре са за 4
    Да не говорим,че щом имаш грешки и говориш само за теста значи 40 точки няма как да хванеш

Моето момиче,ако се съди по скалата от предишните години 40 точки са си за 3!От 48 нагоре са за 4
    Да не говорим,че щом имаш грешки и говориш само за теста значи 40 точки няма как да хванеш
    22,5 -23 т .са за 3 ! на пробната матура имам 3 и 90
    sleda ot lubovta

Град
    Да,а 100т. за 100 ли са?!
    От 23т. започва тройката и е до 47т. (Едит:явно до 47 е било за 200
    Освен това всяка година се изчисляват средните точки за страната и така се образува скалата,което значи,че тази година може също да има промяна.
    Точно за това,толкова време се говореше за тия ученици с "привилегии",които са знаели темата и се каза,че са прекалено малко (около 80-90 човека) и това няма как да окаже влияние на средните за страната точки.

Ето ти миналогодишната:
    До 22,5 т. включително оценката е Слаб 2

От 23 до 40,5 точки включително ученикът получава Среден 3

От 41 до 58,5 - Добър 4

От 59 до 76,5 точки оценката е Много добър 5 и до 100 точки учениците получават Отличен

От 95 до 100 точки оценката е пълно 6

Не знам защо отдавате толкова голямо значение в случая. Винаги е имало и винаги ще има хора, които заобиколят правилата. А в конкретния случай, това не ти пречи да си изкараш оценката, матурата не е на състезателен принцип. За мен е по- несправедливо, че има хора като теб, които ще минат, попреписали оттук оттам и с "невероятни" познания по езика. Срамно е, да не можеш да вържеш две изречения на собствения си език.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Тестовете (английски и български) не бяха трудни, така че няма какво да се оплакваме толкова.
    По-добре върви да учиш, нищо няма да промениш.

Цитирай Първоначално написано от changess
    Не знам защо отдавате толкова голямо значение в случая. Винаги е имало и винаги ще има хора, които заобиколят правилата. А в конкретния случай, това не ти пречи да си изкараш оценката, матурата не е на състезателен принцип. За мен е по- несправедливо, че има хора като теб, които ще минат, попреписали оттук оттам и с "невероятни" познания по езика. Срамно е, да не можеш да вържеш две изречения на собствения си език.
    в стаята имахме камери и бях сама на чин ,не съм преписвала и задачати след теста сами верни така ,че мисля ,че съм се справила 4 е една добра оценка така,че ми стига .....
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    И въпреки всичко, не е честно.

Град
    в стаята имахме камери и бях сама на чин ,не съм преписвала и задачати след теста сами верни така ,че мисля ,че съм се справила 4 е една добра оценка така,че ми стига .....
    Ние даже бяхме през чин и също имаше камери,но това не попречи на едни съученици от съседна стая да преписват.Да не говорим,колко салфетки с отговори имаше в мъжките тоалетни.Моя каза,че като е ходил да пуши е било пълно със скатани салфетки.

Между другото не разбирам,защо си толкова възмутена,че някой е знаел темата?!Нали много си учила,защо тогава гледаш в чуждата паница?!Освен това тези,които са платили за темата имат пари и за фалшиви дипломи,така че при всички случаи пак ще си имат завършено средно образование.

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    И въпреки всичко, не е честно.
    пф някой да ме подкрепи
    sleda ot lubovta

Ние даже бяхме през чин и също имаше камери,но това не попречи на едни съученици от съседна стая да преписват.Да не говорим,колко салфетки с отговори имаше в мъжките тоалетни.Моя каза,че като е ходил да пуши е било пълно със скатани салфетки.

Между другото не разбирам,защо си толкова възмутена,че някой е знаел темата?!Нали много си учила,защо тогава гледаш в чуждата паница?!Освен това тези,които са платили за темата имат пари и за фалшиви дипломи,така че при всички случаи пак ще си имат завършено средно образование.
    ми защото бях чела всичко друго ,но не и тая тема винаги съм мразила да разсъждавам върхо стихотворение ,друго си е разказ ,поема и т,н ,но писах по темата ,колкото да има нещо все някакви точки ще имам И най-вече защото и аз като повече нямам търпение да ги видя ,защо другите ще ги видят с цяла седмица по-рано от нас
    sleda ot lubovta

Град
    Нещо започна да бъркаш темите
    А иначе и аз не обичам да разсъждавам на стихотворения и точно за това писах адски малко и честно казано не се надявам на точки там По принцип литературата не ми се отдава - не ги обичам тия произведения,скучни са ми Точно за това ще имам около 55 точки само.
    Що се отнася до това,че някои си знаят точките предварително - още същия ден (след матурата по БЕЛ,че и след втората) в нета беше публикуван теста и отговорите.Като искате да знаете,колко точки имате - правите пак теста и после проверявате.

Нещо започна да бъркаш темите
    А иначе и аз не обичам да разсъждавам на стихотворения и точно за това писах адски малко и честно казано не се надявам на точки там По принцип литературата не ми се отдава - не ги обичам тия произведения,скучни са ми Точно за това ще имам около 55 точки само.
    Що се отнася до това,че някои си знаят точките предварително - още същия ден (след матурата по БЕЛ,че и след втората) в нета беше публикуван теста и отговорите.Като искате да знаете,колко точки имате - правите пак теста и после проверявате.
    друго си е да е минала през проверка ,друго си е сами да си правим някви сметки ,как да е явно всички трябва да чакаме до 5 и 7
    sleda ot lubovta

Град
    В сайта на МОН винаги излизат по-рано.Миналата година се появиха на 2-ри (ако не се лъжа),така че най-късно до петък трябва да са се появили и нашите.

В сайта на МОН винаги излизат по-рано.Миналата година се появиха на 2-ри (ако не се лъжа),така че най-късно до петък трябва да са се появили и нашите.
    ясно и въпреки това не е честно бах как на мъчат с тея матури
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    БЕЛ е най ужасния предмет
    Ама ти си била голяма дрисла,а? Като е най-ужасния предмет върви в някоя друга държава да учиш друг език,но се съмнявам да те пуснат да идеш някъде.. ти Български не знаеш,та ка моли някой друг език... Пф.. поне Българския го научи,щото по някаква случайност си българка.. Не знам как може да мразиш собстения се език бе..?!?! Тцтцтц.. 4-ка ще имала .. ти и 3 няма да имаш.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    БЕЛ е най ужасния предмет
    Ама ти си била голяма дрисла,а? Като е най-ужасния предмет върви в някоя друга държава да учиш друг език,но се съмнявам да те пуснат да идеш някъде.. ти Български не знаеш,та ка моли някой друг език... Пф.. поне Българския го научи,щото по някаква случайност си българка.. Не знам как може да мразиш собстения се език бе..?!?! Тцтцтц.. 4-ка ще имала .. ти и 3 няма да имаш.
    май бъркаш хората ми се струва ,не бих казала ,че е най-ужасния език ,но бих казала ,че когато трябваше да учим граматика и правопис и българския език като цяло имах учителка ,която не беше със всичкия си и бих казала ,че е трудно ,защото има страшно много правила за писане и повете теен ги прискачаме и си пишем както искаме
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си