- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Недей да мълчиш !!!
Ти си изключително тъпо и неграмотно същество!!!Първоначално написано от Princessani
1.Тия индивиди с привилегийте са знаели само последния въпрос и то вечерта преди изпита и най-много да са прочели някоя разработка в нета,което не означава,че ще успеят да се справят сами.А и ако са тъпи и всичко друго им е грешно ...
2.Как ще се радват на високи оценки на гърба на другите?!Ти въобще знаеш ли,какво значи израза "на чужд гръб"?!Това е,когато някой не направи нищо и пак си изкара високата оценка,заради други хора,а в случая не е така.
3.Какъв резултат са знаели ония според теб?!Резултат има след като бъдат проверени ... Или имаш предвид,че са знаели темите?!
4.Ти пък къде се слагаш сред хората,които са учили?!Я се виж,колко си неграмотна - за к'во учене говориш въобще?!
5.Спокойно,ти повече от Среден (3,00) няма да изкараш с този правопис и граматика ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако се борим заедно може и да ни чуят !Първоначално написано от Nakadah
sleda ot lubovta
^много сме.. силни сме..!![]()
за твое сведение ще имам поне 4Първоначално написано от 3oPuTy
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи яко си преписвала - браво!!!Първоначално написано от Princessani
А ако не си - то тогава аз трябва да имам поне 7,защото няма как неграмотен индивид като теб,който не знае къде се слага "И" и къде "Й",който пише "знаели" като "знае ли","честно" като "чесно" и т.н. да има 4-ри при условие,че доста от въпросите бяха свързани с правопис и пунктуация.
А скандал ли има тука..?Казвайте какво става и да се включвам и аз..
![]()
хаха ми теста ми е почти верен ,с малки грешки така ще имам повече от 40 точки по бел ,а за история нямах толкова време и от там незнам какъв ще е резултата .......Първоначално написано от 3oPuTy
sleda ot lubovta
Мислиш ли,че с тази тема ще "накараш" някои да си тъсят правата ?
- НЕ,нали ? Тогава за какво се "мъчиш"..А и ако си учил/а съвестно цяла година - ще си имаш висока оценка..Не мислиш ли ?
Да,не е справедлива,но пък нито ще анулират работите,нито ти ще имаш ниска оценка,щом си "късал/а гъза си" от учене![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моето момиче,ако се съди по скалата от предишните години 40 точки са си за 3!От 48 нагоре са за 4
Да не говорим,че щом имаш грешки и говориш само за теста значи 40 точки няма как да хванеш![]()
22,5 -23 т .са за 3 ! на пробната матура имам 3 и 90Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
sleda ot lubovta
Да,а 100т. за 100 ли са?!
От 23т. започва тройката и е до 47т. (Едит:явно до 47 е било за 200
Освен това всяка година се изчисляват средните точки за страната и така се образува скалата,което значи,че тази година може също да има промяна.
Точно за това,толкова време се говореше за тия ученици с "привилегии",които са знаели темата и се каза,че са прекалено малко (около 80-90 човека) и това няма как да окаже влияние на средните за страната точки.
Ето ти миналогодишната:
До 22,5 т. включително оценката е Слаб 2
От 23 до 40,5 точки включително ученикът получава Среден 3
От 41 до 58,5 - Добър 4
От 59 до 76,5 точки оценката е Много добър 5 и до 100 точки учениците получават Отличен
От 95 до 100 точки оценката е пълно 6
Не знам защо отдавате толкова голямо значение в случая. Винаги е имало и винаги ще има хора, които заобиколят правилата. А в конкретния случай, това не ти пречи да си изкараш оценката, матурата не е на състезателен принцип. За мен е по- несправедливо, че има хора като теб, които ще минат, попреписали оттук оттам и с "невероятни" познания по езика. Срамно е, да не можеш да вържеш две изречения на собствения си език.
Тестовете (английски и български) не бяха трудни, така че няма какво да се оплакваме толкова.
По-добре върви да учиш, нищо няма да промениш.![]()
в стаята имахме камери и бях сама на чин ,не съм преписвала и задачати след теста сами верни така ,че мисля ,че съм се справила 4 е една добра оценка така,че ми стига .....Първоначално написано от changess
sleda ot lubovta
Ние даже бяхме през чин и също имаше камери,но това не попречи на едни съученици от съседна стая да преписват.Да не говорим,колко салфетки с отговори имаше в мъжките тоалетни.Моя каза,че като е ходил да пуши е било пълно със скатани салфетки.Първоначално написано от Princessani
Между другото не разбирам,защо си толкова възмутена,че някой е знаел темата?!Нали много си учила,защо тогава гледаш в чуждата паница?!Освен това тези,които са платили за темата имат пари и за фалшиви дипломи,така че при всички случаи пак ще си имат завършено средно образование.
пф някой да ме подкрепиПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
sleda ot lubovta
ми защото бях чела всичко друго ,но не и тая темаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
винаги съм мразила да разсъждавам върхо стихотворение ,друго си е разказ ,поема и т,н ,но писах по темата ,колкото да има нещо все някакви точки ще имам
И най-вече защото и аз като повече нямам търпение да ги видя ,защо другите ще ги видят с цяла седмица по-рано от нас
![]()
sleda ot lubovta
Нещо започна да бъркаш темите
А иначе и аз не обичам да разсъждавам на стихотворения и точно за това писах адски малко и честно казано не се надявам на точки тамПо принцип литературата не ми се отдава - не ги обичам тия произведения,скучни са ми
Точно за това ще имам около 55 точки само.
Що се отнася до това,че някои си знаят точките предварително - още същия ден (след матурата по БЕЛ,че и след втората) в нета беше публикуван теста и отговорите.Като искате да знаете,колко точки имате - правите пак теста и после проверявате.
друго си е да е минала през проверка ,друго си е сами да си правим някви сметки ,как да е явно всички трябва да чакаме до 5 и 7Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
sleda ot lubovta
В сайта на МОН винаги излизат по-рано.Миналата година се появиха на 2-ри (ако не се лъжа),така че най-късно до петък трябва да са се появили и нашите.
ясно и въпреки това не е честноПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бах как на мъчат с тея матури
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ама ти си била голяма дрисла,а? Като е най-ужасния предмет върви в някоя друга държава да учиш друг език,но се съмнявам да те пуснат да идеш някъде.. ти Български не знаеш,та ка моли някой друг език...Първоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
Пф.. поне Българския го научи,щото по някаква случайност си българка..
Не знам как може да мразиш собстения се език бе..?!?! Тцтцтц.. 4-ка ще имала .. ти и 3 няма да имаш.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
май бъркаш хората ми се струва ,не бих казала ,че е най-ужасния език ,но бих казала ,че когато трябваше да учим граматика и правопис и българския език като цяло имах учителка ,която не беше със всичкия сиПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и бих казала ,че е трудно ,защото има страшно много правила за писане и повете теен ги прискачаме и си пишем както искаме
![]()
sleda ot lubovta