.

Виж резултатите на анкетата: да не мълчил или да замълчим ?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да замълчим

4 23,53%
  • аз няма да замълча

13 76,47%
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ти май верно се имаш за велика,при това си кралицата на дрислите.
    Езикът за мен не е труден,така че .. ако на теб ти е труден, значи ,че не си учила достатъчно. Това,че езикът е един от най-трудните не те оправдава... Търси си друго оправдание,за това,че си неграмотна.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Авторката да се поуспокои. Неграмотници като нея пак мога да ги приемат
    "вишу". После държавата дълги години ще си е на все същото дередже. Според мен ако действително тя иска нещо да се промени, то трябва доброволно да приеме, че мястото й е някъде в някоя кухня да мие паници или подове. За 12 години да не научиш елементарни неща и после да си търсиш извинение, че системата допускала някои да си платят, а ти самата да се смяташ за много повече от тях при условие, че не си прочела една книга през живота си. (списанията за мода не се броят) Ако беше прочела поне една, ама поне една, наистина щеше да пишеш по различен начин в момента. Съжалявам, ти си най-обикновена неграмотна кифла. Стига си се притеснявала за оценката си от матурата. Ако е 3-ка ще бъде напълно справедлива. Вярно, има за какво да завиждаш на грамотните, но при положение, че в училище си се интересувала от всичко друго, а не от това да научиш нещо, то не виждам сега защо се оплакваш от държавата, системата, учителите...

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Авторката да се поуспокои. Неграмотници като нея пак мога да ги приемат
    "вишу". После държавата дълги години ще си е на все същото дередже. Според мен ако действително тя иска нещо да се промени, то трябва доброволно да приеме, че мястото й е някъде в някоя кухня да мие паници или подове. За 12 години да не научиш елементарни неща и после да си търсиш извинение, че системата допускала някои да си платят, а ти самата да се смяташ за много повече от тях при условие, че не си прочела една книга през живота си. (списанията за мода не се броят) Ако беше прочела поне една, ама поне една, наистина щеше да пишеш по различен начин в момента. Съжалявам, ти си най-обикновена неграмотна кифла. Стига си се притеснявала за оценката си от матурата. Ако е 3-ка ще бъде напълно справедлива. Вярно, има за какво да завиждаш на грамотните, но при положение, че в училище си се интересувала от всичко друго, а не от това да научиш нещо, то не виждам сега защо се оплакваш от държавата, системата, учителите...
    точно пък ти ни най -малко можеш да знаеш къде ми е мястото,такива като мен винаги ще са нещо повече от теб ..... Какво знаеш ти за мен ,че да ми казваш къде ми е мястото ? И за твое сведение резултатите ми може и да са повече от твойте.
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Със сигурност резултатите ми са много по-високи от твоите. Миналата година завърших с отличие. Не съм си плащал, учил съм, а сега следвам. А ти само се оплакваш. Това е признак на слабост. Не признаваш собствените си грешки, като например, че за 12 години си се подигравала с училището и това е причината сега да сричаш, но нямаш никакъв проблем с това ако се случи да си получиш заслужената 3-ка/4-ка да си намериш кого да обвиняваш - държавата, учителите, преписвачите... Разбирасе така е много по-лесно. Хем пазиш съвестта си чиста, хем като обвиниш държавата си вдигаш и самочувствието, че уж си от хората, които се борят за справедливост. И между другото въпросът дали някога си чела книги беше елементарен, но си остана някак във въздуха, а явно на теб така ти е най-удобно. Или забрави за всичко друго, а само ми отговори защо си толкова неграмотна?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    filmimilmi
    Не се занимавай изобщо с нея..Нали виждаш каква е неграмотна и заради една 4-ка обвинява всички,но не и себе си...Ако тя беше седнала да учи,сега нямаше да има смисъл от тази тема,то и сега няма де...
    Тя просто се опитва да наложи своето мнение,но не става
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Със сигурност резултатите ми са много по-високи от твоите. Миналата година завърших с отличие. Не съм си плащал, учил съм, а сега следвам. А ти само се оплакваш. Това е признак на слабост. Не признаваш собствените си грешки, като например, че за 12 години си се подигравала с училището и това е причината сега да сричаш, но нямаш никакъв проблем с това ако се случи да си получиш заслужената 3-ка/4-ка да си намериш кого да обвиняваш - държавата, учителите, преписвачите... Разбирасе така е много по-лесно. Хем пазиш съвестта си чиста, хем като обвиниш държавата си вдигаш и самочувствието, че уж си от хората, които се борят за справедливост. И между другото въпросът дали някога си чела книги беше елементарен, но си остана някак във въздуха, а явно на теб така ти е най-удобно. Или забрави за всичко друго, а само ми отговори защо си толкова неграмотна?
    Това ,че си завършил с 50 стотни повече от мен не те прави нещо повече ,представи си завърших с 5 и 50 -12 клас очевидно не съм толкова глупава и толкова неграмотна ,колкото си мислиш ! И не не съм се подигравала 12 години както ти се изрази !
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Целта на темата се загуби.

Това, че си имала 5.50 в 12-ти клас, не говори хубаво за теб, а лошо за училището ти. Нищо лично, но да ти имам правописа. Ти ако на български се оплакваш, където има "толкова много правила," не ми е ясно какво ще правиш с чужд език. Матурите на знаещите темата така и така ще бъдат анулирани, няма смисъл всички да се мъчат 2ри път. А и се съмнявам да си седнеш на Д-то и да поучиш между този и евентуален следващ опит.

Кротни се малко и поучи български език. Аз пиша по-добре от теб, а не съм учил от 3 години вече...Не те ли е срам малко? 12 клас не знаеш "а" и "ъ", "о" и "у", "и" и "й"...пишеш запетайки между "така че", "макар че" и т.н. Това се учи в 6ти клас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си