значи да почвам направо ;р ... ъм момче съм 1во иии ъммм смисъл едър съм, имам широки рамене, мускули всичко, дори и плочки (4 от тях са мн добре описани) нали всичко си е перфектно (смис не каам че съм изваян просто от тфа че съм едър идват яки мускули на ръцете и мн здрави и големи гърди, въпреки че май не са само мускул) така се тая наспамих ви с излишни работи за мускули дето 100% не ва интересуват... въпроса ми е там че по корема имам известни сланинки всмисъл... плочките ми изобщо не си личат ... може би 1см мазнини+кожа в горната част и малко повече в долната част на корема... а паласките ми са ... и идва лятото... искам да се оправя дотогава всмисъл малко по малко обаче д/г до 2-3 седмици някъде тряа да си личи че съм свалил... идеята не е да махна сичко за толкоз време а само да има видим резултат... таа искам да питам някой има ли някакви идеи как (спортувам активно, имам неупренов колан - такъв за потене, поне по 5 пъти на ден съм с вибриращ колан Seven Omnipotence и отделно мисля да почвам да ходя да бягам и да скачам на въже щото спортуването ми се състои в ходене на тренировки - киокушин (нз дали знаете кфо е тфа - карате е, бая се потим там) и отделно хип хоп танци по около 3 часа всяка събота и неделя :] ) питам само за препоръка за режим на хранене и спортуване... ако някой може да ми състави ще съм му ужасно благодарен търся помощщщ... :[[