Цитирай Първоначално написано от timberlake
Добре, на глупави ли се правите? Ок, пак ще повторя. БЪЛГАРСКОТО КИНО Е ИМАЛО ДОСТА ДОБРИ ФИЛМИ ПРЕЗ МИНАЛИЯ ВЕК! И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА КАКВО ВЕЧЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ КАТО КИНО И ЗАЩО ТО ПОЧТИ НЕ СЪЩЕСТВУВА??? Защо не четете по-внимателно? В първата публикация съм пояснила, че качеството на картината и актуалността на събитията във филма са ме впечатлили. Следователно никъде не съм написала, че е по-добър от предишните! Точно това трябва да се постигне - да се направи филм, който е по-добър. Но никой не разбра идеята ми. Толкова много сме дъвкали по форумите за " Време разделно", "Крадецът на праскови", " С деца на море", "Куче в чекмедже", че тук не разбирам защо да не коментираме и по-новите продукции? Изброих няколко! А може би, Kalesin, проблема е, че старото и младото поколение не гледаме ново българско кино? Как според вас ще спомогнем за развитието му, ако постоянно дъвкаме колко са добри старите и "защото само качеството му е хубаво, няма игра и актьорски сюжет", ние се отказваме да ходиме на кино. Ооо, да, забравих и ZAMUNDA, и АRENA! Ок, теглете чуждестранни продукции, приемам го (въпреки, че съм против), някои хора нямат пари за кино, но защо, ИЗВИНЯВАЙТЕ, не се помръднахте и не отидохте да гледате "Прогноза" например? ПРОДУКЦИЯТА Е БЪЛГАРСКА! "Защото старото кино е по-добро "... Ок, по-добро е, но лично да ви кажа - НИЕ ЗАКОПАХМЕ БЪЛГАРСКОТО КИНО! И защото си пеете една песен и не ходите да видите идеите и сюжетните линии във филмите на младите български режисьори, затова на никъде няма да отидат нещата и културен подем, поне в киното, няма да ИМА !
Edit: Най-добрия български филм за мен лично е "Крадецът на праскови".
Cool story, bro