.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Как да отслабна за 20 дни?

Здравейте хора! Имам малко проблем с килограмите. Бях започнала една диета за около 2 месеца... Но сега нещата се объркаха. Смятах, че ще ходя на море края на Юли, но сега нещата се объркаха и заминавам на 21 ЮНИ.. Моля ви трябва ми някакъв начин да отслабна за 20 дни.. каквото и да е.. Мога да гладувам, да правя упражнения, да тичам... само без фитнес и каране на колело... Излишните килограми са ми в задника, и имам малко коремче.. Моля кажете как да се отърва от тези килограми.. наистина е мн важно!!
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

хораааа на ден питате по 10000 пъти как да отслабнете! Спорт , тренировки , воля ... !

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Как да отслабна за 20 дни?

Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    Здравейте хора! Имам малко проблем с килограмите. Бях започнала една диета за около 2 месеца... Но сега нещата се объркаха. Смятах, че ще ходя на море края на Юли, но сега нещата се объркаха и заминавам на 21 ЮНИ.. Моля ви трябва ми някакъв начин да отслабна за 20 дни.. каквото и да е.. Мога да гладувам, да правя упражнения, да тичам... само без фитнес и каране на колело... Излишните килограми са ми в задника, и имам малко коремче.. Моля кажете как да се отърва от тези килограми.. наистина е мн важно!!
    Не стига че не каза колко трябва да отслабнеш, също така на колко си, колко кг си и колко си висока, ма и искаш без exercises

Супер фен Аватара на zoreto
    Абе вие защо не се научихте ,че тяло се прави и поддържа цяла година, не сега за 20 дни да гладуваш като куче, да се скапваш от упражнения за да се вкараш малко в ред после като започнеш да се храниш и намалиш упражненията ще станеш поне с 2 пъти повече кг от колкото си била преди да смъкнеш.

а да забеавих да ви кажа на 14 съм !! .. сега съм 158 см и тежа 54 кг...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

снимка ако е възможно така не може да се прецени и с колко искаш да отслабнеш! И защото пък да не можеш да тренираш и да караш колело

Голям фен Аватара на Ankh
    Абе вие нормални ли сте,какви са тези диети на 14 години.
    Толкова ли не можеш просто да ограничиш боклуците и да спортуваш?!Няма как да не получиш ефект.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не е важно да отслабне, важното е да изглежда добре на морето(1 седмица) и на 14-годишна възраст няма голямо значение

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    еееееееее........не се спряхте с тея теми?погледни малко,бе момиче..виж колко такива теми има!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

боже господииииии

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    а да забеавих да ви кажа на 14 съм !! .. сега съм 158 см и тежа 54 кг...
    на дали ти трябват мн кг сег окло 3-4 само с диета и малко упражнениея ще ги свалиш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

За 20 дни само със секс мойш да ги свалиш, мацка
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За 20 дни не очаквай кой знай какъв голям резултат...
    Но все пак: най-важното е да имаш силна воля и да спортуваш усилено..Скачане на въже и тем подобни,но без диети..
    Спри мазните храни - чипсовете ,сладкото и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Яж още докато качиш и на ръцете и др места, за да стане по - симетричо !
    n00bs

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    в никакъв случай гладуване... тичай с яко пликове по теб,намали хляба,ако ядеш такъв..повече течности,а ако ти се яде сладко,по-добре яж по един цял шоколад на ден,но не и вафли и такива боклуци.и ограничавай максимално чипсове-те са "калорична бомба"
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    здравословно хренене + спорт ... изключи чипсове сладко ...
    `only God can judge me!

На 14 не можеш да си позволиш глад и т.н. Просто тичай малко, прави някакви упражнения и хапвай по-малко хляб и сладки неща. Запиши се на тренировки по нещо...танци, баскетбол...каквото искаш.

Мега фен Аватара на Concussion
    Като за начало спри в големите междучасия да си купуваш чипсове, десертчета, бонбончета и всякакви такива неща, които само залъгват глада и те тъпчат с токсини! По-добре си носи здравословен сандвич от пълнозърнест хляб или пък плод някакъв. Не яж прекалено мазни, сладки неща, казвам прекалено, защото на твоята възраст не трябва да се лишаваш съвсем. Свикни да не се нахвърляш на храната така, сякаш имаш за цел да я унищожиш за отрицателно време. Ако ти се яде сладко, малко парче НАТУРАЛЕН шоколад, като го ядеш бавно, сякаш е бонбон. А за спорта и движението мисля, че няма какво да говорим, ти си дете, здраво и право, движи се, спортувай, избягвай многото стоене пред компютъра и гледане на телевизия, защото така организма ти залинява, бъди активна. Така всеки случай няма да отслабнеш с 10 кг за 20 дни, но определено ще си във форма поне.

Мега фен
    само не разбрах защо си написала ''без фитнес и каране на колело''?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Срам я е от хората, а и не може да кара колело, пада даже от велоергометърa
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    хораааа на ден питате по 10000 пъти как да отслабнете! Спорт , тренировки , воля ... !
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Срам я е от хората, а и не може да кара колело, пада даже от велоергометърa

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ех, как?! Ти си си го написала - гладуване, диети! Щом имаш в дупето - БЯГАЙ! Няма как. Не може без спорт. Или искаш да заприличаш на баба на 82, когато отслабнеш и виснеш отвсякъде?

според мен няма как да отслабне без упражнения,освен ако не измисли нов начин

Начи зимаш ножа и квот не ти харесва режеш. Не за 20 дни ми за 20 мин ше отслабнеш !
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си