- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем ли ще е...
По принцип от година ходя на кола маска на триъгълника (преди с бръсначка) и днес трябваше пак да отида, обаче така стана, че не мога. Кофти ли ще стане, ако сега ги махна космите с бръсначка и после си продължа с кола маската? В смисъл дали следващия път ще ме боли повече заради бръсненето, или щом е само веднъж няма да има разлика? (как обясних...дано сте ме разбрали)
А другият вариант е да ми предложите козметичка около люлин, която работи в неделя и ако сега й се обадя, ще е свободна да ме вземе още днес...![]()
Не може ли да изчакаш до утре? След като си свикнала с кола маска,недей сега със самобръсначка
Ако толкова не можеш да изчакаш до утре си вземи някакви ленти.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Щом е за 1 път не пречи с бръсначНе се притеснявай моме.. няма да му боцкаш на момчето я
![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
@Ankh
С кола маска на стреп пробвах веднъж сама и не можах. Тоест половината ги махнах, ама другите като дръпнах и изпуснах лентата, направо се разревах от болкане знам защо бяха толкова здрави, но сега ще са същите...и затова не искам сама. А пък и епилатора ми се развали
и се налага бръснач... освен ако нямате други идеи...
пък не искам да му боцкам на момчето, затова бързам![]()
друго друго... може и с крем депилаторТо същата работа като с бръснача ама няма опасност да се порежеш и като че ли става по-гладко
![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
Миии сега ще ходя да си купя кола маска. Четох за няккава Сара или Кара. Ще пробвам, пък ако отново се разплача от болка ще съм прекалено нервирана, за да ми пука и ще ползвам бръснача...После ще му мисля. В краен случай само отдолу ще ги обръсна...макар че то пък там най-боли.
Всъщност просто ме интересува, ако ползвам бръснач сега (само този път) след това от колата много повече ли ще боли (ще е след цикъл)?
абе, ти пък. за един път няма да те боли после повече после, давай с бръснача. аз не бих си играла да си купувам кола маска специално, само за веднъж.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)