- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става?
Здравейте! Става дума за мен и пирятелят ми. Нещата просто изведнъж пропаднаха... Всичко еше ок, обичахме се, бяхме щастливи заедно, но в един момент всичко се развали. Обзет от параноичната си ревност започна да си внушава неща, които не бяха така, реши, че все още имам чувства към бившия ми камо защото си говорех с него... И за да ми го върне си хвана друга. Тогава изгуби цялото ми доверие и приказката, в която живеехме просто се срина. Не след дълго заряза въпросното момиче и си призна, че е тръгнал с нея само за да ме нарани, защото си е мислел, че аз имам нещо с бившия ми... Знам, че ме обича, защото през цялото време докато беше с нея не спря да ме търси и т.н. Знам, че има чувства към и че е искрен, но аз просто не мога да му вярвамНасъбраха ми се хиляди неща, хиляди негови грешки, които в момента ме докарват до нервна криза... Сега се държи добре, мил е с мен, прави всичко, но аз нон-стоп изпадам в някакви кризи и се карам с него. И не мога да си обесня защо го правя... Дали заради станалите неща от миналото и изгубеното доверие или защото може би вече чувствата ми не са това, което бяха? Сякаш съм на моменти - в единия чувствам, че страшно много го обичам и го искам до себе си, а в другия се чувствам празна и неизпитваща нищо... Ако не съм с него няколко дни започва да ми липсва зверски много, а като сме заедно само се караме за дребни неща и то в повечето случаи аз поемам инициативата... Не знам какво да правя хора, не искам да го наранявам... искам и двамата да сме щастливи, но се чувствам адски объркана...
Цялата нация, сърбаме една и съща пумия. В края на играта и царя и пешката отиват в една и съща кутия.