- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ЗАЩО НЕ МИ ОТВАРЯ ЗАМУНДА ????
От вчера все като пробвам да вляза в замунда.нет и не ми я отваря ??? Какъв е проблема ?? Не е от браузъра щото имам мозила , опера , и IE 8 , не знам от какво може да е , помагайте !![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Може да са те бамнали) ако си писал пот някой торент глупости или нещо такова.Някой админ може да ти е забранил достъпа до сайта.
Или ако си ти ония дето му обяснаваха как се вдига коефицента без да имаш свалени торенти а да ти отчита сиид.
Български език бате ;}Първоначално написано от beretta92sd
Пробвай това BG Proxy
BANN!!!!!!!Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Рейтинг: 64.446 Качено: 40.86 TB Свалено: 649.20 GB за сега никой не ме е хваналПървоначално написано от beretta92sd
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
и аз си мислех така, но при повече от 50 рейтинг си явен... имах 120 милиона и след седмица банПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
TrackerPRO rlz
Мерси много !Първоначално написано от loveUpeps4o
БАННАЛИ СА МЕ МАМИЧКАТА ИМ
![]()
![]()
![]()
Никви лоши коментари не съм писал никога !!!! за какво са ме баннали
![]()
ама важното е че си имам друга рег и пак мога да си влизам през leather-bg.com
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Оппааа.. излезе проблемИскам да си сваля WoW от замунда и не ми го сваля ??? WHY ?!?
като влизам така в замунда от тоя сайт няма ли да ми сваля нищо
??
-Albert Einstein
ае ползвай арената е... и в нея кат замундата има сичко...
аз с 1 по надежнда от тракер про с тракера става мноого бавно ... а на тая за няма и 2 мин работа ..Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
правиш за 1 торент на половин час да ти качва 1 милион терабайта... не е бавноПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Интересното е, че при мен от IE zamunda сеотваря, а през мозила не иска! Работата е същота и при аренета!
В замундата са само педали... Аз си тегля от nanoset.net без регТея замунда са бахти олигофрените... В наносет има много повиче работи (Поне аз така мисля ) + има награди и всичко
![]()