- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре учи ли се?
Не, защото 7 клас имат изпит по математика..![]()
Вафла..
Преди няколко дни имаше такава тема,в която подробно описахме почивните дни и защо са почивни..Но все пак:
- Не,не сте..Ние,седмокласницине - имаме изпит по Математика
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ам, тая тема така и така е отворена - кои дни до края не са учебни (освен утре)?
Абе вие малоумни ли сте или ДА?!!
1. Имаше такИва темИ.
2. При вас наредби не минават ли,учителите не ви ли казват?!
3. Стига спахте ...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ей начи не се научехте. Btw имаше някои тука от форума, дето казаха ще учат, пък и всяко училище си има свои вътрешна правила. Можеше да питаше някой от твоя клас, преди да пуснеш тема. За Май това бяха почивните дни, толкоз кефа.
П.С - Нашето училище ще кара една смяна в Петък, заради някакъв изпит на малките.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
НЕ, утре е изпита на седмокласниците, само утре е неучебен ден!
Съвет към модераторите: Като заключите или преместите тази тема оставете повод и също така в случая линк към доблиращата се тема : )
Тук, в Девин, няма да се учи до сряда, включително.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За какво?Първоначално написано от onestar
Аз съм от Пловдив и няма да уча.
Тук всички училища няма да учат като гледам.
^ Утре заради матурите на седмокласниците.
Във вторник е някакъв спортен ден. А сряда - патронен празник.
И така...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Днес вие НЕ учите заради изпита ни![]()
1:30 и не съм легнала още![]()
26.05.10
Ми пий си млякото и лягай. Утре няма аз да ти правя теста..Първоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
мм не не мога да заспя нз кво ще праваПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
26.05.10
Няма да учим на 31.05.2010