.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Голям фен Аватара на FantaMen

Документи за работа ?

Искам да попитам какви документи са необходими за да започна работа... имам навършени 16 години..Разбрах само че е необходимо да занеса медицинско удостоверение че съм в много добро физическо състояние да работа... както и декларация от родителите че са запознати със всичко около това къде и какво ще работа и че ми разрешават нали... Но нещо от работодателя ми трябва ли да зимам и да го нося заедно с горе споменатите документи като ходя в Инспекция по труда..

Питам вас защото в момента работодателя ми не е в България и нямам никаква връзка с него..А хотела в който ще работя още не е отворен?!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Roma, Italia
    Попитай ня място в ИТ.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Носят се здравна книжка, медицинско, свидетелство за съдимост и това опълномояване от родител, че можеш да работиш без навършени 18 години. За здравната книжка и медицинското се обърни към личния си, ако си от Варна мога да ти обясня с подробности кое,как, къде.. свидетелство за съдимост се издава в.. съда и това от родител, вече не съм много сигурна как ставаше, но мисля, че се ходи и до бюрото по труда и там се прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си