.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Style

Style

Здравейте,хора ! Имам едно проблемче: аз съм на 14 и откакто влезнах в новото даскало се промених доста ! Почнах да заприличвам на кифла, да слушам чалга,да се контя по 100 часа на ден и така нататък .. Е искам отново да си бъда аз,да се обличам пак готино (Skateboarding Style) и да си слушам метъл и рок ,но вече ми е трудно дори да си намеря някой готин суичер или кецоже ,защото се заглеждам по некви скапани кифленски измишльотини .. сори ако вие сте кифли и се кефите аз си търся някви яки хорица за приятели .. Който има същия проблем да пише..
    Приемам съвети за дрехи и тем подобни ..пишетее
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Мега фен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ще ви дойде акъла на всичките да се обличате както ви е удобно, а не както стила към който се придържате изисква ... Като се замисля, на някоИ няма да им дойде никога акъла.
    n00bs

Голям фен Аватара на Ankh
    Не мислиш ли,че ще е "малко" позьорско?!Да бе бахти слушала си метъл и рок и изведнъж,за да се слееш с тълпата или да си впишеш в дадена компания си минала в другата крайност.
    Еми смърт за такива!!!
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А ние как можем да ти помогнем ?
    Ако ти самата не си помогнеш,ние нищо не можем да направим..
    Излез из магазини,избери си дрехи..Спри да се "контиш 100 часа на ден"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на spopi
    Какъв се хванещ такъв станеш
    Тръгваи по магазините и си каэваи искам кецове и слуйчер. (незнам дали помага просто сега това ми хрумна)

Повече от фен Аватара на sian4eto
    щом тъпсиш кифленските неща остани си кифла . . . ако ли не се опитвай да бъдеш това което искаш да си
    `only God can judge me!

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Не мислиш ли,че ще е "малко" позьорско?!Да бе бахти слушала си метъл и рок и изведнъж,за да се слееш с тълпата или да си впишеш в дадена компания си минала в другата крайност.
    Еми смърт за такива!!!
    ohh dobre aide .. az pone se osuznawam .. ne 4e sum go napravila za da se sleq s tulpata ,no kogato vsi4kite mi priqteli sa takiva ,po cql den edinstvenoto koeto mi se nabivashe v glavata beshe nqkoi 4alga tekst i zapo4nah da slusham.. e sega se poglejdam i se plasha.. iskam da se promenq .. i kakwo ?dobre pluite me ;]] .. mersi vse pak .. qko e da znaesh che ima hora koito sa gotovi da pomognat ;]]]
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Еми смърт за такива!!!
    Плюс това, че на позите винаги по нещо им личи и става мега смешно, че се пънат за няма нищо.
    Das Feuer liebt mich

Голям фен Аватара на Ankh
    Всичко е въпрос на личен избор,едва ли са те заплашили с пистолет да слушаш тяхната музика.В моето училище аз и една приятелка бяхме единствените,които поддържахме такъв стил,разбирахме се перфектно с всички,водехме се заедно,но никога те не са ни натрапвали музиката си,както и ние нашата.Първо си изясни пред себе си каква искаш да бъдеш,защото хем искаш пак да поддържаш стила,който си имала и същата музика да слушаш,хем се заглеждаш по-кифленските неща.Не го приемай като заяждане,просто съвет.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Всичко е въпрос на личен избор,едва ли са те заплашили с пистолет да слушаш тяхната музика.В моето училище аз и една приятелка бяхме единствените,които поддържахме такъв стил,разбирахме се перфектно с всички,водехме се заедно,но никога те не са ни натрапвали музиката си,както и ние нашата.Първо си изясни пред себе си каква искаш да бъдеш,защото хем искаш пак да поддържаш стила,който си имала и същата музика да слушаш,хем се заглеждаш по-кифленските неща.Не го приемай като заяждане,просто съвет.
    ok razbrah te greshno .. ne znam kakwo se sluchi .. nikak ne se haresvam veche ... sorry ..
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    ще се опитам да ти помогна,не знам дали ще ме разбереш,но ще се опитам..
    не трябва да се сливаш с стадото,че да си по-харесвана и да имаш много повече приятели - НЕ!
    твоя стар стил е бил мега як (сега и аз го поддържам) и моментно..кифленското е съвсем различно от този стил.
    т.е 2 контрастни стила..
    изхвърли/продай тия кифленски дрехи,с които не можеш да се понасяш,и отивай със спечелените пари по магазините,купувай си суитшъри,по-шарени тениски с яки щампи,смъкнати панталони,кецове - това което притежава твоя стар стил,към когото се стремиш да се върнеш - и да се харесваш,такава каквато искаш да бъдеш - а не каквато другите налагат.
    така ще стане,нормално е - ся всички сме пубертети,и да - сменяме стиловете си постоянно,за да изберем точния..
    но това не те кара да подръжаваш на музика,или някъв различен стил,който преди си презирала..
    погледни се в огледалото,огледай се - помисли какво искаш да промениш в себе си.промяната идва бързо стига да я желаеш СТРАШНО МНОГО и ще успееш..
    (стискам палци)
    п.п стана ми дълъг отговора,надявам се да е полезен и да откриеш себе си..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Защо музиката,която слушате трябва да ви определя стила на обличане?!
    Носете това,което ви харесва и не се сливайте с тълпата!

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    точно защото е искала да бъде като останалите е започнала да се облича така, пък и малко хора имат смелостта да се отличават
    В повечето случай тях ги определят за странни и ги избягват. ;Д
    А трябва да си много силен, за да можеш да понесеш упреците и неудобрението на останалите.
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Цитирай Първоначално написано от GreenMimss
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    точно защото е искала да бъде като останалите е започнала да се облича така, пък и малко хора имат смелостта да се отличават
    В повечето случай тях ги определят за странни и ги избягват. ;Д
    А трябва да си много силен, за да можеш да понесеш упреците и неудобрението на останалите.
    Не става дума да тръгне като клоун.Просто сега масата момичета са едно към едно.(Теранова от глава до пети и обемец в косата)Не може ли да си изгради един собствен стил,в който да се чувства удобно и себе си.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Не става само с искане, трябва да го искаш и отвътре да го чувстваш, а не да позираш като поредната мърша.

Щом се заглеждаш по "кифленски неща",значи това ти харесва.Просто бъди себе си,обличай се така както ти се харесваш и както искаш да се обличаш,не се прави на това което не си

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Проблема ти въобще не са дрехите.. Просто си в такъв период, че явно не знаеш нито коя си, нито къде се намираш в момента.. Прави каквото ти е приятно, слушай каквато искаш музика ,ходи облечена както искаш и както ти харесва.. Определението "кифла" вече го раздавете на всяка втора..

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    съгласна с YouAteMyHeart

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    А стига бе!Не е имало един, който да не слуша чалга и да не се облича в стил ''кифла''?!Лелеее!

Град
    Holand. ^^
    сменяш гардероба изисква малко време и пари обаче
    11220_1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си