.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

някаква идея? ):

значи да почвам направо ;р ... ъм момче съм 1во иии ъммм смисъл едър съм, имам широки рамене, мускули всичко, дори и плочки (4 от тях са мн добре описани) нали всичко си е перфектно (смис не каам че съм изваян просто от тфа че съм едър идват яки мускули на ръцете и мн здрави и големи гърди, въпреки че май не са само мускул) така се тая наспамих ви с излишни работи за мускули дето 100% не ва интересуват... въпроса ми е там че по корема имам известни сланинки всмисъл... плочките ми изобщо не си личат ... може би 1см мазнини+кожа в горната част и малко повече в долната част на корема... а паласките ми са ... и идва лятото... искам да се оправя дотогава всмисъл малко по малко обаче д/г до 2-3 седмици някъде тряа да си личи че съм свалил... идеята не е да махна сичко за толкоз време а само да има видим резултат... таа искам да питам някой има ли някакви идеи как (спортувам активно, имам неупренов колан - такъв за потене, поне по 5 пъти на ден съм с вибриращ колан Seven Omnipotence и отделно мисля да почвам да ходя да бягам и да скачам на въже щото спортуването ми се състои в ходене на тренировки - киокушин (нз дали знаете кфо е тфа - карате е, бая се потим там) и отделно хип хоп танци по около 3 часа всяка събота и неделя :] ) питам само за препоръка за режим на хранене и спортуване... ако някой може да ми състави ще съм му ужасно благодарен търся помощщщ... :[[

ти си мойта маймуна..и не си пълничък!!
    [roofl] обичам те..!

ПС: Boyfriend ;D
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    слушай приятелка си !

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тоя колан е безмислен. Кардио, избягвай сладко, пържено, газирано, тестени неща и ще стане.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    слушай приятелка си !
    +1
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!

да, слушам я обаче повярвай ми, за всички би било по-добре да се насосам...
    ти ко ми бъгваш темите бе краставичарке!!
    забравих да отбележа че понякога пия L-Carnitine има такива разтворени в сок...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    че ти си добре майна, и аз съм така като изключим че ти имаш мусколи, всичко друго и аз го имам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Извинявам се за спама, ама коментарът на tuzaro ме разби.
    Иначе... Ти тренираш доооста... Не яж много сладко, пържено, не пий безалкохолни (коли и подобни), не пий алкохол, прави коремни преси, яж плодове и зеленчуци... Мисля, че това е начинът.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    майна нали имаш гаже, за кво ти е да се виждат плочки, то мъж без корем къв мъж е...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Радо, почни да тичаш...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    да, слушам я обаче повярвай ми, за всички би било по-добре да се насосам...
    ти ко ми бъгваш темите бе краставичарке!!
    забравих да отбележа че понякога пия L-Carnitine има такива разтворени в сок...
    не бива да го пиеш ей така когато ти скимне
    пие се по режим и то трябва да тренираш усилено!
    иначе не очаквай да има ефект

Щом приятелката ти казва, че не си пълен, значи може би е така ,но ти си знаеш.... Ако толкова искаш да отслабнеш, тичай и пробвай някакво режимче или диетка за 1-2 седмици. Яж екзотични и пикантни храни от време на време, пий повече вода и спри сладкото, газираното и пърженото.

Отиди при диетолог.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Тоя колан е безмислен. Кардио, избягвай сладко, пържено, газирано, тестени неща и ще стане.
    И аз съм на това мнение ама скоро четох една тема, че не било полезно хептен без хляб и трябвало да се яде по филия и половина пълнозърнест хляб на ден.. ама не вечерта де
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Ами хора, прави сте за това с приятелката, само че това което тя премълчава, а никой не знае и аз съм говорил с нея на тая тема е че ако имам съвършено тяло като някои батковци по без тениски които сме виждали по центъра... та питам я 'ако имам такова тяло ше ме обичаш ли' и тя казва 'аз всякакъв те обичам' ама по интонацията звучи 'ако имаш такова тяло ще е мноо по-яко' и то си е логично де...
    за колана не знам, аз за всеки случай си го поддържам, упражнения си правя отвреме навреме вкъщи, основно на тренировки... проблема с яденето започна да се решава днеска (само да питам тфа че яденето след 6 не се разгражда храната в организма вярно ли е щото ядах към 6 и 30 и сиг няма да ям пак ама .. щото неска съм ял супер малко от нямане на храна и време) ... та, от утре може би ще съм на някакъв определен режим на хранене и тренировки, да се надяваме всичко да се насоса отсамосебе си
    последно, тфа за L-Carnitine-а, пия го на 2 пъти по половин и то 10-15 мин преди тренировка и то е от тези разтворените в 500мл някъф сок (нз колко L-Carnitine има в него ама доколкото зн е дневна доза за 2 пъти на ден) и днеска тренировката ми беше бая уморителна и изпотяваща ...
    еми това е, предложения за диета или да ям каквото и да е без пържено, тестено и сладко и без газирани?

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    абе кви такива момчета сте бе
    кво искате да сте идеални ли?
    да нямаме кво да пипнем
    и моя е слабичък ама си има малко коремче което обожавамм
    ако приятелката ти е с хубаво тяло (ПРИМЕР ДАВАМ САМО!!!) и иска да отслабва ти ще я оставиш ли?
    щом тя те харесва такъв, значи няма проблеми ... :P

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ах, и аз имам един такъв пич! Аз мога да му преброя плочките по корема, той ми вика: ''Имам още да се чистя. Отслабнал съм - 85 кг. съм станал! Трябва още мускули да направя, да загрубея още малко. '' Хубавички сте си, стойте си така!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от TopNotchGlamorChick
    И аз съм на това мнение ама скоро четох една тема, че не било полезно хептен без хляб и трябвало да се яде по филия и половина пълнозърнест хляб на ден.. ама не вечерта де
    До колкото знам пълнозърнестия хляб в България е около 10% останалото си е обикновен хляб с оцветители и етц.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от TopNotchGlamorChick
    До колкото знам пълнозърнестия хляб в България е около 10% останалото си е обикновен хляб с оцветители и етц.
    За хляба си прав.Една позната на майка ми работи в фирма за хляб и казва, че пълнозърнестият само го оцветява.То аз за това и не ям НИКАКЪВ хляб.Щото е само боклук.И все пак ако някога ям хляб бих си направила сама(карче не обичам хляб и няма и да си направя )

Цитирай Първоначално написано от darrie
    абе кви такива момчета сте бе
    кво искате да сте идеални ли?
    да нямаме кво да пипнем
    и моя е слабичък ама си има малко коремче което обожавамм
    ако приятелката ти е с хубаво тяло (ПРИМЕР ДАВАМ САМО!!!) и иска да отслабва ти ще я оставиш ли?
    щом тя те харесва такъв, значи няма проблеми ... :P
    ъмм..аз съм 161 и тежа макс 41 кг.. ! ;dd вика ми, че съм била анорексичка (на бзк де ама.. ;d) пък си ям доста стабилно..просто структураа! ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си