.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Не е лесно да си втора цигулка !!

Здравейте,бих искала да ви споделя какво се случва с мен през последния един месец.
    Преди два месеца си писах с едно момче по скайп само на базик,той си имаше гадже и не съм си и помисляла да се намесвам между тях.Но решихме да се срещнем веднъж,после още веднъж ....... След един месец свалки той ми предложи.Беше много мил подаряваше ми мечета,обсипваше ме с внимание,а държанието му беше уникално.Проблемът е,че той е на 21,а аз на 14,гаджето му - на 17.След месец той ме убеждаваше,че ще скъса с приятелката си,но за това се изисква време,защото тя много го обича.-Повярвах му.Той ме отвори,беше както винаги мил и всичко беше страхотно,докато един ден не ми каза,че не може да прекрати едногодиша връзка.Изпитва много силни чувства към мен,но има хиляди пречки.
    Сега още сме заедно,защото го обичам и той мен,но докога ще продължи това ? ДО КОГА Е ХОДИ И С ДВЕТЕ НИ ?НАДЯВАМ СЕ ЧУВСТВАТА МИ ДА ОТМИНАТ И САМА ДА СИ ТРЪГНА ОТ НЕГО !!!!!!

оГЪНЯТ В СЪРЦЕТО НОСИ ДИМ В ГЛАВАТА !!

Ще ти покажа :facepalm:
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Така е, като правип необмислени работи.

Мега фен
    не ти ли е ясно, че си му удобна, затова се занимава с теб? връзваш му се на простотиите, радваш се на меченцата по 5 лева, а той за сметка на тва си чука яко, без да се притеснява, че по някакъв начин официалната му приятелка ще разбере за вас. възползва се от това, че си малка и наивна и си те върти на малкия си пръст. повярвай, колкото по- рано прекратиш тези отношения, толкова по- добре за теб! осъзнай се.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ВСИЧКО ТОВА МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСно,но прекалено се задълбочихме....повтарях му,че няма да го обикна и ето точно обратното стана...Всички наши общи фр го съветват да я остави,но наистина има мн пречки между нас.Варно,страхотно ни е като сме сами или сред приятели,той я лъже,за да е с мен ........ ___________

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Смени диригента тогава !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    нямаш работа с него. възползва се от теб.

жалко за теб и приятелката му.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mementotori
    ВСИЧКО ТОВА МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСно,но прекалено се задълбочихме....повтарях му,че няма да го обикна и ето точно обратното стана...Всички наши общи фр го съветват да я остави,но наистина има мн пречки между нас.Варно,страхотно ни е като сме сами или сред приятели,той я лъже,за да е с мен ........ ___________
    какви са тия толкова големи пречки?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ако наистина изпитва силни чувства към теб няма сила която да го задържи при друга.. Лъже те !

въсрастта,това,че родителите ми не значт за него и това,че не ме пускат през нощта по дискотеки и с право ест .

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Щом възрастта, родителите ти и това, че не те пускат по дискотеките са пречките той защо е още с нея ? Нали те обича ?
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен
    въсрастта,това,че родителите ми не значт за него и това,че не ме пускат през нощта по дискотеки и с право ест .
    замисли се сериозно, ако той имаше ИСТИНСКИ и СИЛНИ чувства към теб, както твърди, това щеше ли да го спира да е с теб? значи, реално погледнато, той седи с другата, щото нея я пускат по дискотеки, ама иначе обича теб, така ли? абсурдно е, разбери го. бас държа, че тва за ''многото'' пречки той ти го е набил в главата. еми, много ясно, така му е удобно да си мислиш ти. пак ти казвам- осъзнай се.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Адски много ви благодаря на всички...имах нужда да чуя всичко това не само от фр,но и от напълно непознати !

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    вЕрно си играе с теб.
    Казаха ти го вече.
    Ако чувствата му бяха толкова истински и силни, колкото на думи... щеше да остави 17-годишната.
    И пак ако чувствата му бяха толкова истински и силни... факта, че няма да си с него през ноща по дискотеки не би представлявал проблем, нали?

Иначе на първо място като пречка си споменала "възрастта". Е, как така тя да е пречка като... вие и сега водите някаква връзка, малко тайна, и основната градивна частица е секса, но... все пак някаква, нали? Какво ви пречи да я превърнете във официална тогава?
    Ще си е същото само дето "пречката" ще изчене... но имай в предивд, че след годинка, две ако още сте заедно ще започне да се обажда разума ти.

И така всичко се свежда до това, че пича те лъже. Тръгни си. Ако чувствата му са достатъчни - ще остави нея и ще потърси теб. От там нататък зависи от теб...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Педофилията е опасно нещо...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Колко си малка и наивна....дано поне ти е за урок.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Осъзнай се! Той е на 21 и има гадже на 17. Ти си просто забавлението. На батковците им харесва да си играят с малките, още неопетнени момиченца. И какво като ти подарява мечета? Това е доказателство, че те обича ли? Не, не е. На 14г. би трябвало да мислиш да кандидатстваш и т.н, а не да се занимаваш с 21 годишни педофили. След 1-2г. ще разбереш грешката си, но вече ще е късно. Сядай си на гъза и остави тези глупости. Вие нямате общо бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

Тоя много бързо снижава критериите. От 17-годишна се хвърля на 14-годишна, следващата му приятелка нищо чудно да е на 10.
    Няма да пиша нищо, 'щото ще се повторя, а и защото не ми се пише. Безмислено е. За какво изобщо писа темата? Щом твоите "фр"(боже, научи се да използваш думи на родния си език!) не са успяли да те разубедят в решението ти, как 20 души(примерно), и то напълно непознати, ще успеят? Само си чешем пръстите, ти четеш, уж много разбираш и след 6 месеца(в най-добрия случай) ще пускаш същата тема.

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Ако наистина изпитва силни чувства към теб няма сила която да го задържи при друга.. Лъже те !
    Вярно е.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Вярно е.
    И още нещо - на 14 обичаш ..
    .. само болката е истинска ..

^ На 20 да обичаш...
    Всичко зависи от израстването на човек, умствено и емоционално. 14 си е някаква що-годе осъзната възраст и е възможно човек да обича. Рядко по онзи зрял начин, но пък има хора и на по 40 години, които не могат да обичат по "зрелия начин". Всеки си има някаква детска първа любов, така че...

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Кратко, точно и ясно! Вади си изводите.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Повече от фен Аватара на Nich
    ооо я стига глупости! лъжел я за да е с тебе! а тебе те праи на луда за да е с нея! квото и да говори колкото и да е мил и сладък и да иска да е с теб накрая все се връща при неговата, тва не ти ли е достатъчно бе дете ?! я се осъзнай! докато не и бие и шута и не се задържи при теб тва са само дрънканици... "НЕ ДУМИ, А ДЕЛА!"

Цитирай Първоначално написано от Nich
    ооо я стига глупости! лъжел я за да е с тебе! а тебе те праи на луда за да е с нея! квото и да говори колкото и да е мил и сладък и да иска да е с теб накрая все се връща при неговата, тва не ти ли е достатъчно бе дете ?! я се осъзнай! докато не и бие и шута и не се задържи при теб тва са само дрънканици... "НЕ ДУМИ, А ДЕЛА!"
    +1
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    нямаш работа с него. възползва се от теб.

жалко за теб и приятелката му.
    +1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си