.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    бреей .. любов ли бе да я опишеш ..
    ти на 14 .. а той обича две едновременно .. наааааайс ..

п.с. спри да живееш в лъжите му!! ..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Осъзнай се! Той е на 21 и има гадже на 17. Ти си просто забавлението. На батковците им харесва да си играят с малките, още неопетнени момиченца. И какво като ти подарява мечета? Това е доказателство, че те обича ли? Не, не е. На 14г. би трябвало да мислиш да кандидатстваш и т.н, а не да се занимаваш с 21 годишни педофили. След 1-2г. ще разбереш грешката си, но вече ще е късно. Сядай си на гъза и остави тези глупости. Вие нямате общо бъдеще.
    ++
    пп. изказването на Хилари също ми хареса

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

леле, обаче тоя как си върти две шматки.

чука си ви и двете, върти си ви и двете, възползва си се както ще...а вие му играете по свирката
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз ще кажа същото, което ти казаха по-нагоре - използва те. Има си приятелка, а ти както сама каза си втората цигулка. Не се лъжи, че има чувства между вас. Нито ти го обичаш, нито той теб. Още си малка и си мислиш, че всичко, което хвърчи се яде. Въоброзяваш си, че обичаш, но същност не е така. Той пък от своя страна прави нещо, което е доста често срещано явление, за съжаление - върти си няколко момичета само заради секса. Не я лъже, заради тебе, повярвай - лъже теб, за да не изгуби нея! Теб си те държи просто ей така докато минава номера да те праска. След като спреш да му се връзваш или му омръзнеш ще ти бие шута и няма да му дреме особено - ще си продължи живота с официалната пирятелка и единствената губеща ще си ти Така че аз те съветвам колкото се може по-бързо да го разкараш и да си намериш момче на твоята възраст
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Напротив,да си втора цигулка е лесният вариант.Далеч по-трудно е да се осъзнаеш и да го оставиш,да преглътнеш чувствата си (до колкото са такива)и да го оставиш зад гърба си...

по-добре събери смелост и тръгни по трудния път...така или иначе ще се стигне до него.Въпросът е защо да го отлагаш и да се тормозиш допълнително

Била съм в тази роля. Казвал ми е в очите, че му е било идеално да е с 2 и да знае, че може да си я целува (ако ще и да я на*бе) пред очите ми и аз да не кажа нищо.

Изключително удобна си му. Знам, че не ти изглежда така, верно и че не го познавам но съм 99% сигурна, че въобще не му пука за чувствата ти.
    А като я скъса и остане с теб, задълбочите нещата ... ми той нали после ще си намери друга такава удобна. Този човек не ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ На 20 да обичаш...
    Всичко зависи от израстването на човек, умствено и емоционално. 14 си е някаква що-годе осъзната възраст и е възможно човек да обича. Рядко по онзи зрял начин, но пък има хора и на по 40 години, които не могат да обичат по "зрелия начин". Всеки си има някаква детска първа любов, така че...
    Защо ли ми се струва, че ти само си търсиш повод да се заядеш с мен Нищо, давай заяждай се, аз просто изразявам мнение, че момиче/момче на 14 не може да обича, то аз не мога да кажа, че мога, пък какво остава за авторката, но в духа на несъгласието ти с мен ще кажа следното - всеки си избира с кой да бъде и всеки сам за себе си усеща дали обича или не, така че не сме ние хората, които да й кажат какво да прави - ако се чувства добре с този "батко" нека бъде с него
    .. само болката е истинска ..

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Педофилията е опасно нещо...
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен
    Както виждаш всички сме еднодушни.Удобна си му ясно е.Незнам дори защо си му дала да те отвори, но това си е било твое решение разбира се.
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    Защо ли ми се струва, че ти само си търсиш повод да се заядеш с мен
    Нищо подобно. Отправила съм няколко въпроса 2-3 пъти най-много към теб, които определено не приемам като "заяждане". И не, не си чак толкова специална, че да се занимавам персонално с теб. Така си пиша по принцип във форума, съжалявам, ако си го приела лично.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Лошо, лошо, лошо... че те използва - използва те, но това не доказва, че няма чувства към теб. Има хора способни да обичат няколко наведнъж Щом не иска да зареже 17-годишната, значи си има причини, но също може да има причини все още да е и с теб... и се пак имам един въпрос: харесва ли ти секса с него? доколкото разбрах, той се държи много добре с теб и държанието му ти харесва, а пък ако и секса ти харесва, какво се хабиш, като иска да е и с двете ^^ боли те фара ^^

Град
    бълХаристан
    още по-тежко е да си първи контрабасссс
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Виж щом не иска да я остави значи я обича, а с теб се забавлява. Ако това те устройва, продължавай

По принцип бих те нарекла с всякакви акани думички за това, че продължаваш да си с него, въпреки че той реално си играе с теб, НО... съм в горе долу същото положение...
    Понякога просто трябва да намериш сили да изхвърлиш от живота си този, който те наранява, колкото и да го обичаш
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Да дам малко повече информация за себе си.В седми клас съм,отличничка,взимам частни уроци по английски и имам намерение да кандидатствам в 1АЕ.Не съм си и помисляла,че ще се влюбя така.Преди два дена отново си говорихме и единствената причина ,по която ние още не сме заедно,е другото момиче.Ходили са близо година и два месеца и той се страхува да не посегне на живота си ако я напусне.

ПП: И на дявола някой е сложил рога:Както постъпва с мен сега,така някой ден ако не аз,то друга ще прави същото !!Ще се тормозя още време,за да видя какво ще направи,защото усещам,че е много влюбен в мен !

мила моя ти си на 14 той на 21 тии добре ли си къде отиваш забога малко сте смешнички такива аз го обичам той мен също след месец каза ми каза че не може да прекрати едногодишна връзка отвори ме и беше страхотно аа не не той това е искал бе видял е едно наивно момиче и ти си повярвала че те обича и така нататак при положение че връзка между вас е почти невъзможна но за разлика тази с приятелката му дори може да е успешна ии мн щастлива успех ти пожелавам вярвай си че те обича

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mementotori
    Да дам малко повече информация за себе си.В седми клас съм,отличничка,взимам частни уроци по английски и имам намерение да кандидатствам в 1АЕ.Не съм си и помисляла,че ще се влюбя така.Преди два дена отново си говорихме и единствената причина ,по която ние още не сме заедно,е другото момиче.Ходили са близо година и два месеца и той се страхува да не посегне на живота си ако я напусне.

ПП: И на дявола някой е сложил рога:Както постъпва с мен сега,така някой ден ако не аз,то друга ще прави същото !!Ще се тормозя още време,за да видя какво ще направи,защото усещам,че е много влюбен в мен !
    казва ти, че се страхува приятелката му да не посегне на живота си? и ти се връзваш на това? ужас. върти си те както си иска, а ти му се връзваш. нормално, малка си и супер наивна, но, повярвай, много ще се опариш от това момче.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на spopi
    Наистина си игра е с теб сигурно приятелката му е по-сериозна не му пуска много и той си намери детенце за нуждите си.Момчето обича приятелката си и държи на нея щом не иска да се раздели с нея нз какво правиш още с този човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си