.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Несподелена любов

На 14 съм и харесвам едно момче минаха около 5 месеца от както започнах да го харесвам и реших да му кажа обаче той не ми отварна със същото .От тогава минаха 2 месеца и аз си мислех че чувствата ми ще изчезнат да ама не ствана така вместо това те ставаха все по-силни и накрая се превърнаха в любов.Вярно е той не ме харесва пък камоли да ме обича но аз го обичам адски много.Знам че никога няма да е с мен но...абе просто го обичам а той е с друга помогнете ми моляви кажете ми как да не мисля за него как да спра да го обичам

Мега фен Аватара на FuckedUp

Re: Несподелена любов

Цитирай Първоначално написано от vilito2589
    На 14 съм и харесвам едно момче минаха около 5 месеца от както започнах да го харесвам и реших да му кажа обаче той не ми отварна със същото .От тогава минаха 2 месеца и аз си мислех че чувствата ми ще изчезнат да ама не ствана така вместо това те ставаха все по-силни и накрая се превърнаха в любов.Вярно е той не ме харесва пък камоли да ме обича но аз го обичам адски много.Знам че никога няма да е с мен но...абе просто го обичам а той е с друга помогнете ми моляви кажете ми как да не мисля за него как да спра да го обичам
    Ама, виж сега...Ти си на 14, дори не си го опознала.....и го обичаш??КАК така?? Пак кифленски работи..

Няколко начина да се разсеяш:

1. Вземаш учебниците и почваш да учиш проспаното през годината.
    2. Излизаш с приятелки насам-натам.
    3. Казваш си "КРАЙ!". Проявяваш силна воля.
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен
    занимавай се със странични неща. въпреки че си в това положение най- вече заради прекалени мании, характерни за възрастта ти. :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ам .. Няма пак да казвам, че на 14 не може да се обича, защото вече няма смисъл .. Ами опитай да го игнорираш - например като мине покрай теб се обръщай на друга страна, не си говори с него, спри да общуваш с него и току- виж се оправят нещата
    .. само болката е истинска ..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Слушай сега: Щом момчето не те харесва и не те обича то е ясно, че няма да стане нищо. Той си има друга и ти просто трябва да се откажеш от него. Можеш да се занимаваш с хиляди неща само и само да го забравиш, обаче друг е въпроса, ако ти самата не искаш да го забравиш и не полагаш никакви усилия. В тоя случей едва ли някой ще може да ти помогне!

Прави разлика между увлечение и любов. Нищо не можеш да направиш, освен да го забравиш.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Ей я се стегни !!! На 14 години не си заслужава да страдаш толкова ,живота тепърва ти предстои . Той не е единственото момче ,което ще срещнеш и обичаш в живота си . Ок ,харесваш го ,влюбила си се ,казала си му какво изпитваш,не ти е отговорил- край .Спри да се вглъбяваш все повече ,старай се да се разведряваш за да можеш да ограничиш мисълта за него. Не казвам ,че е лесно . Знам какво е ,но все пак прояви малко воля ,а и насила нищо не става.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    занимавай се със странични неща. въпреки че си в това положение най- вече заради прекалени мании, характерни за възрастта ти. :д
    Правилно.
    Учи, излизай, чисти вкъщи, ако не го правиш... разсейвай се.
    Чети книги, но не любовни романи. Ще ти утежнят положението.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Guest
    Времето лекува и най - дълбоките рани.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vesji
    Не мисля така.. Времето може да излекува раните само ако дадения човек го реши.. ако се опита да продължи..
    Както са ти казали по-нагоре в мнанията, когато минава покрай теб се обръщай на другата страна.. прави се, че ти е безразличен и изведнъж ще осъзнаеш, че всъщност не е значел толкова много за теб и не си го обичала.. Просто няма как да си го обичала, когато дори не си го опознала толкова добре..

спортувай,карай колело,помагай с нещо вкъщи,запознавай се с нови хора.....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Всичко ще мине и след време ще се смееш на тези мисли,които са в съзнанието ти сега.Всичко ще се оправи....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от vesji
    Хората забравят това, което не искат да забравят и помнят онова, което искат да забравят.

Но това зависи от човека

Иначе vilito2589 горе главата, гледай напред, животът ти едва сега започва
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Град
    Бургас ^^
    Вие с вашата обич. Както казаха горе не мисли за него, учи, излизай с приятели, чети. Не мисли за него, защтото почваш още повече да си вглъбяваш, че го харесваш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid

А ако пробваш трите наведнъж ще е прекрасно. :]
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Несподелена любов

Цитирай Първоначално написано от vilito2589
    за малко да ти повярвам ..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid

А ако пробваш трите наведнъж ще е прекрасно. :]
    Най-добре ще е... И въпреки си1ко най-важното е да се опитваш да не оставаш сама излизай с приятели, говорете си развличай се и се опитай да не мислиш за него ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си